2777
2789
عنوان

دیسک کمر و تنگی نخاع

377 بازدید | 9 پست

سلام تو رو خدا اگه پزشک خوب جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات در تبریز سراغ دارید که کارش عالیه بهم معرفی کنید چون مادرم هم دیسک کمر و هم تنگی نخاع داره پزشکا گفتن تا 2 ماهه دیگه عمل نشه زبونم لال فلج میشه تورو خدا بهم بگین ببریمش پیش کدوم دکتر در تبریز برای عمل؟🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پای چپش بخصوص قسمت لگن و زانوش خیلی درد میکنه و احساس سرما شدید در این پا میکنه

شوهرم من هم دیسک کمرداشت درد می زد توی پاهاش وکمردولا شده بودنمی تونست کمرشوصاف کنه ازدرد،خیلی کارها انجام دادم حجامت،آمپول زدن توی کمرش یک هفته خوب شد ولی بعداز یک هفته دوباره دردهابرگشت،تا رفت لیزردرمانی که بیست جلسه بود و خوب شده بود،یک لیزری هم هست که یک جلسه چندنفرانجام دادن ولی خوب نشدن

بالا توی ذربین هم برای درمان سیاتیک تا پیک هست سرچ کن،نظرهاروبخون

شوهرم من هم دیسک کمرداشت درد می زد توی پاهاش وکمردولا شده بودنمی تونست کمرشوصاف کنه ازدرد،خیلی کارها ...

بنظرت جواب میده چون مادرم تقریبا20 ساله دیسک کمر داره ولی الان دیگه زمین گیرش کرده و دکتر گفته حتما باید عمل بشی.شما یک دکتر خوب سراغ نداری؟

بنظرت جواب میده چون مادرم تقریبا20 ساله دیسک کمر داره ولی الان دیگه زمین گیرش کرده و دکتر گفته حتما ...

نمی دونم بایدازمطبی که  لیزرانجام می ده سوال کنی، من شوهرم ده جلسش رورفته  بودهیچ تغییری نکرده بود ولی بعدازدهمین جلسه تاثیرگذاشت و کم کم درداش کمترشد،شمااگرمامانتوبردی لیزر ده جلسه هیچ تغییری نکرد نبایدناامیدبشه بایدکامل جلسه هاروبره،برای شوهرم که جواب دادمامانتونمی دونم

اهل تبریزنیستم که بهت معرفی کنم

باشه عزیزم دستت درد نکنه انشا...مامان منم خوب بشه

سلام عزیزم میگم شما تونستید برای مادرتون دکتر خوب پیدا کنید مادر منم دیسک و تنگی نخاع داره دنبال دکتر خوب میگردم اگه کمکی بهم کنید ممنون میشم