2777
2789

عاقا من چشمام داره میره هنوز اول صبحه چیکار کنم؟؟

میگم یک ساعت بخوابم اما بخوابم مطمئنم دیگ بیدار نمیشم تا شب

😭😭💔

Stayc.shop لطفا فالوم کنید خیلی بهش نیاز دارم🥺🙏❤پیجم لوازم آرایشه با قیمت خیلی کم😌هر کی فالو کرد بگه براش دعا میکنم و صلوات میفرستم💕کاربریم دست ۲ نفره برای همین تاپیک تاپیک نظرات فرق داره 😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عشقم پاشو برو آب بازی😅

چای با قهوه بخور

سراغ کتاب هم نرو😁

شرمنده ولی بیشتر از ۷ تا سیم کارت ندارم 😁 باافتخار کاربری هفتممه 😎 راااااااستی به مرگ خودم قسم خواسته هام و به داشته هام تبدیل میکنم 😍💞 یه روزی تاپیک چه طوری به اونی که خواستم رسیدم رو میزنم با افتخار ازش براتون تعریف میکنم🍷💜 تنها موجودی که با نشستن به موفقیت میرسد 🐔 مرغ است 😎
چرا نمیخابی

میخوام خوابم تنظیم بشه تا ۷ صبح بیدارم بعد از اونور تا ۵ یعد از ظهر خواب

Stayc.shop لطفا فالوم کنید خیلی بهش نیاز دارم🥺🙏❤پیجم لوازم آرایشه با قیمت خیلی کم😌هر کی فالو کرد بگه براش دعا میکنم و صلوات میفرستم💕کاربریم دست ۲ نفره برای همین تاپیک تاپیک نظرات فرق داره 😁

ببین من ۵ روز دیگه کنکور دارم فهمیدم تو دوسال بعد کنکور داری فقط بهت بگم جوگیر نشو از الان این کارارو بکنی جا میزنی

با روزی ۲.۳ ساعت شروع کن سال اخر ب ۱۷.۱۸ ساعت برسون 

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
من ۴۸ ساعته بیدارم دخترم تب داره همش بالاسرشم 

الهی عزیزم ایشالا خوب بشه زود تبش بیاد پایین🥺💓

من ۴۸ ساعته بیدارم دخترم تب داره همش بالاسرشم 

گلم فدات انشالله زودی خوب میشه

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
عشقم پاشو برو آب بازی😅 چای با قهوه بخور  سراغ کتاب هم نرو😁

نسکافه داریم می‌ترسم بخورم خوابم بگیره چون توش انگار شیر داره اولاش خوابم میگیره بعدش دیگ پر انرژی میشم بیدار میمونم ولی می‌ترسم تو همون چند دقیقه اولش خوابم ببره😂😐💔

عاقااا منم میخوام بیدار باشم نخوااب

بیا با هم بیدار بمونیم🤣🤝

جدی دو سال دیگه کنکور داری از الان داری شروع میکنی دو شال دیگه میبینمت😂

ن بابااا من اصن درس خون نیستم حوصلم سر رفته بود گفتم یچی بنویسم برای آینده درس عبرت بشه😂😂💔

نسکافه داریم می‌ترسم بخورم خوابم بگیره چون توش انگار شیر داره اولاش خوابم میگیره بعدش دیگ پر انرژی م ...

کار باحالی میکنیا😂😂😂

نه فک نکنم خوابت بگیره

شرمنده ولی بیشتر از ۷ تا سیم کارت ندارم 😁 باافتخار کاربری هفتممه 😎 راااااااستی به مرگ خودم قسم خواسته هام و به داشته هام تبدیل میکنم 😍💞 یه روزی تاپیک چه طوری به اونی که خواستم رسیدم رو میزنم با افتخار ازش براتون تعریف میکنم🍷💜 تنها موجودی که با نشستن به موفقیت میرسد 🐔 مرغ است 😎