2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

760 بازدید | 40 پست

دوستان من ۲۲ ساله زندگی مشترک دارم و سه تا بچه.تقریبا ۳ ساله که شوهرم راه دور کار میکرد به همراه برادرش و پنج شنبه و جمعه میمومد خونه.من تو زندگی مشترک مون سختی های زیادی کشیدم اول زندگی فقر و نداری که خودمم کار میکردم تا کمک خرج باشم.چند سال بعد بچه دومم به دنیا اومد که از نظر جسمی و ذهنی مشکل داره با تمام وجود تلاش کردم و بزرگش کردم.از این دکتر به اون دکتر.تو خونه خودم باهاش کار کردم تا بتونه حرف بزنه راه بره 😭الان بچه بزرگم ۲۰ سالشه.تازگیا متوجه رفتارهای عجیب همسرم شدم.با وجود سن زیادش مدل لباس پوشیدنش عوض شده مثل جوونا تیپ میزنه.گوشی اش رو دوساله که رمز میزاره تا من نبینم.پیام های مشکوکی هم داره .چند وقت پیش گفت دلم گرفته میخوام چند روزی با دوستم برم شمال تا آب و هوام عوض بشه منم سریع گفتم خب بچه ها که درس ندارن ما هم بیاییم؟!!! اما سریع گفت نه نمیشه من قراره قبلش برم کرج برای کارهای اداریم.که بعدا متوجه شدم دروغ گفته و اصلا کرج نرفته.تو مسافرت که بود هر چی خودم و بچه هام زنگ میزدیم جواب نمی داد و دیر جواب میداد و بی محلی میکرد.وقتی برگشت تو ماشینش یه پاکت برند عینک آفتابی پیدا کردم که بعدا سرچ کردم دیدم زنونه اس.که داخل همون پاکت یه تبلیغ از برند لباس زیر زنونه بود که هر چقدر بهش گفتم انکار کرد و گفت برا دوستمه که باهم رفته بودیم سفر و پیش من یه تماس الکی با دوستش گرفت و گفت پاکتت جا مونده.اینم بگم که ما به شدت فقیر بودیم طوری که با کار کردن من تونستیم زندگی کنیم.اما چند سال بعد وضع مالی شوهرم به شدت زیر رو شد و الان میشه گفت یه میلیاردر حساب میشه که اموالش از موهای سر منم بیشتره.اما الان که وعضش خوب شده منو بچه هامو محل سگم نمیده.به جز خوردن خوراک و لباس مون و طلاها.حتی یه چیز کوچیک هم به اسم منو بچه هام نکرده .چند تا از دارایی هاش به اسم داداش هاش زده اونا رو از منو بچه هام مهم تر میدونه.الان موندم چی کار کنم آخه چند بارم که گفتم طلاق منو بچه هام رو تهدید به قتل کرده و گفته من از اوناش نیستم که چند سال بیافتم دنبال کارای طلاق میکشم تون و بعدش فوقش ۳ روز گریه میکنم و تماااااام😭😭😭😭😭😭😭نمیدونم چی کار کنم!!!!!!!!!!!!😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

وااا چرا طلاق بگیری بعده ۲۲ سال

بقول خودت اینهمه سختی کشیدی جون کندی 

حالا طلاق بگیری؟!

بمون بچه هاتم ک ماشالله بزرگ شدن 

تا میتونید شوهرتو بدوشش 

ازش بککن بچه هاتو سر و سامون بده 

گورباباشم کرده بزار خیانت کنه اما تو عقب نکش 

فک نکنم بشه اینو ادم کرد بمون با پولش عشق و حال کن بچه هات و سرو سامون بده بهش بگو اینحوری رفتار میکنی یادت باشه پیری کوریت اینا نیستن اونوقت من میمونم و تو

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه نمیتونی جدا شی بیخیالش شو برای دل خودت و بچه هات زندگی کن انگار که وجود نداره شاد باش برقص با بچه ها برو تفریح 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

یه ضرب المثل قدیمی شنیدم که میگه مردی که پولدار میشه یا زن دوم میگیره یا آدم میکشه

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

چی اومدی تومار نوشتی دقیقا هدفت چیه تو تاپیکا قبلی نوشتی ۲۰سالته مجردی اینجااومدی گفتی اینجور واقعا مشکل دارید 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
یه ضرب المثل قدیمی شنیدم که میگه مردی که پولدار میشه یا زن دوم میگیره یا آدم میکشه

بابا الکی نوشته تاپیک قبلیش ببین نوشته مجرده 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
اگه نمیتونی جدا شی بیخیالش شو برای دل خودت و بچه هات زندگی کن انگار که وجود نداره شاد باش برقص با بچ ...

ماها چقدر ساده ایم نشستیم خوندیم نظرمیدیم . دروغ گفته کلا

وااا چرا طلاق بگیری بعده ۲۲ سال بقول خودت اینهمه سختی کشیدی جون کندی  حالا طلاق بگیری؟! بمون ...

الکی نوشته تاپیکا قبلیش بخونید

ای بابا... همش تهدید الکیه خودتو نجات بده. مگه مملکت بی قانونه که میکشه و 3 روز گریه و تمام...؟ ازش نترس. 

دوستان گل نی نی سایتی من به دعاهای شما خیلی اعتقاد دارم. برای ارامش همیشگی زندگیم و خونه دار شدنم یه صلوات میفرستید.. 
اع اره اولین پستش گفته ۲۰ سالشه

من نمیدونم اینا بیکارن نشسته رویا پردازی کرده اینهمه چاخان نوشته مشکل دارن بخدا