2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 40 پست
دیگه آدم نمیتونه حرف کسی و باور کنه از بس دروغ میگن من اول چقدر دلم براش سوخت 

منم ناراحت شدم کلی بعد دیدم جدیدا داستان زیاد مینویسن تاپیکا قبلیش خوندم . 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
چی اومدی تومار نوشتی دقیقا هدفت چیه تو تاپیکا قبلی نوشتی ۲۰سالته مجردی اینجااومدی گفتی اینجور واقعا ...

من از زبون مامانم نوشتم چون اون خودش عضو نیست.😭و واقعیه فقط خواستم برا مامانم کاری کرده باشم همین😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من از زبون مامانم نوشتم چون اون خودش عضو نیست.😭و واقعیه فقط خواستم برا مامانم کاری کرده باشم همین😭

عزیزم من متوجه شدم... 

دوستان گل نی نی سایتی من به دعاهای شما خیلی اعتقاد دارم. برای ارامش همیشگی زندگیم و خونه دار شدنم یه صلوات میفرستید.. 
میگه یه بچه 20 سلله دارم... مگه نمیگه؟ 

خوب بگه سن خودش گفته. عزیزم اگه واقعی بود تاپیک همون اول همه گفتن دروغه میومد جریان تعریف میکرد انلاین بود نه که محو بشه

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

میتونستی از زبان خودت تعریف کنی