سلام بچه ها کسی که ناراحتتون میکنه مثل یه پیرزنی که سنش خیلی ببشتر از شماست و درست توی جمع نمیتونید جوابش و بدید چه کار میکنید باهاش که دیگه یاد بگیره و با شما هرجور که خدش دلش میخواد رفتار نکنه ؟ یا چه حرفی میزنید بهش که تو اون جمع شما خراب نشید
اگه واقعا نشه جواب بدم و آبروم بره با جواب دادن خودمو مظلوم میکنم بلند که همه بشنون میگم شما با حرف ...
افرین .ای شیطون مرسی که به منم یاد دادی این بهترین راهه چون تو خانواده های ما سن و سال خیلی مهمه بقیه کار ندارن که چی گفت ولی کافیه تو یه چی بگی دیگه ول کن نیستن میگن بزرگه و احترام داره
من جواب نوزاد شیرخواره هم بلد نیستم بدم چه برسه به پیرزنا که فوری داد وبیداد ونفرین میکنن
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
دقیقا من با مادر شوهرم این مشکل رو داشتم خیلی اهل تیکه انداختن به زمین و زمانه چند بار اینکارو کردم ...
اینقدر باید راه تمرین کنیم تا یاد بگیریم و به دیگران اجازه ندیم که وارد حریم ما بشن و بی احترامی کنن ولی خوب شما بهترین کارو کردی و مرسی که به منم یاد دادی
این سکوت لعنتی رو در برابر نادان یاد بگیری ۷۰ درصد آرامش خیال میگیری
راست میگی عزیرم مرسی زمان میبره تا یاد بگیرم سکوت رو ولی از اون طرف هم به خودشون اجازه میدن که همیشه هرچی دلشون میخوادو بهت بگن چون فکر میکنن زبون نداری نمیفهمنن که داری مراعات میکنی وبه عادت بدی براشون تبدیل میشه