2777
2789
عنوان

کسی که نارحتتون میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 38 پست
اگه واقعا نشه جواب بدم و آبروم بره با جواب دادن خودمو مظلوم میکنم بلند که همه بشنون میگم شما با حرف ...

افرین .ای شیطون مرسی که به منم یاد دادی این بهترین راهه چون تو خانواده های ما سن و سال خیلی مهمه بقیه کار ندارن که چی گفت ولی کافیه تو یه چی بگی دیگه ول کن نیستن میگن بزرگه و احترام داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جواب نوزاد شیرخواره هم بلد نیستم بدم چه برسه به پیرزنا که فوری داد وبیداد ونفرین میکنن

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
یاد نمیگیره. ما خودمون و بتونیم تغییر بدیم یالاساون پیشکش. فقط فاصله

دقیقا منم دیگه به جز سلام اصلا نمیخوام باهاش حرف بزنم و هر چیم گفت خودم میزنم به نشنیدن که دیگه وارد جزییات نشه

افرین .ای شیطون مرسی که به منم یاد دادی این بهترین راهه چون تو خانواده های ما سن و سال خیلی مهمه بقی ...

دقیقا من با مادر شوهرم این مشکل رو داشتم خیلی اهل تیکه انداختن به زمین و زمانه چند بار اینکارو کردم الان خداروشکر یه سال به من هیچ حرفی نمیزنه

وزن شروع۶۴/۵😔😰 ۳/۸⬅️وزن هدف ۵۲😉❤️ وزن فعلی ۶۱/۹ 😐😊۳/۲۹
مادربزگه همسر

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️واااای مادر شوهر کمه اینم اضافه شد🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😐😂😂😂

دقیقا من با مادر شوهرم این مشکل رو داشتم خیلی اهل تیکه انداختن به زمین و زمانه چند بار اینکارو کردم ...

اینقدر باید راه تمرین کنیم تا یاد بگیریم و به دیگران اجازه ندیم که وارد حریم ما بشن و بی احترامی کنن ولی خوب شما بهترین کارو کردی و مرسی که به منم یاد دادی

همیشه مامانم با شوهرم همین کارو میکرد خب  اونم هیچی نمیگف ولی دیگه یه بار  جوابشو داد ...

دقیقا متاسفانه تو جمع مخصوصا همیشه بحث سن میاد وسط اونی که حق باهاشه ادم بده میشه 

اینقدر باید راه تمرین کنیم تا یاد بگیریم و به دیگران اجازه ندیم که وارد حریم ما بشن و بی احترامی کنن ...

دقیقا منم ۳ سال عقد بودم و دو سالم اول زندگیمون ینی ۵ سال راههای مختلف رو امتحان کردم بلخره سال ششم دستم اومد چه کنم باهاش😂😂😂

این سکوت لعنتی رو در برابر نادان یاد بگیری ۷۰ درصد آرامش خیال میگیری

راست میگی عزیرم مرسی زمان میبره تا یاد بگیرم سکوت رو  ولی از اون طرف هم به خودشون اجازه میدن که همیشه هرچی دلشون میخوادو بهت بگن چون فکر میکنن زبون نداری نمیفهمنن که داری مراعات میکنی وبه عادت بدی براشون تبدیل میشه