2777
2789
عنوان

کسی که نارحتتون میکنه

321 بازدید | 38 پست

سلام بچه ها کسی که ناراحتتون میکنه مثل یه پیرزنی که سنش خیلی ببشتر از شماست و درست توی جمع نمیتونید جوابش و بدید چه کار میکنید باهاش که دیگه یاد بگیره و با شما هرجور که خدش دلش میخواد رفتار نکنه ؟ یا چه حرفی میزنید بهش که تو اون جمع شما خراب نشید

مثلا چیا بهت میگه؟

ممنون میشم توی تاپیک ها ازم سوال حس شیش نکنید💋❤شبای رفتن تو شبای بی ستارست ببین که خاطراتم بی تو چه پاره پاره ست با هر نفس تو سینه بغضه تو تو گلومه با هر کی هر باشم عکس تو روبرومه آخ که چقدر تنگه دلم برای اون شبامون کاشکی که اون عشق بشینه دوباره تو دلامون چی میشه برگردی بازم روزای گذشته هوای پاییزی چرا تو عشقه ما نشسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من معمولا جواب نمیدم.البته خیلی سربسته گفتی،

بعدم اینایی ک سنشون بالاست

هم قدیمی ان،هم ی جوری میشن،رک میشن،حوصله ندارن

با ی لبخند ردش کن

بخدا حیف وقت و فکرت نیست..

مثلا چیا بهت میگه؟

مثلا زمان خودش و با شما و توانایی های خودشو با شما مقایسه کنه که خیلی خیلی اون زمان همه چیش با الان تغییر کرده و منم بهش گفتم که من منم و شما شما بودید و گفت تو کی هستی مگه دختر پادشاهی وکیای و ...چیزی بودی یا هستی .این نمونه اش بود و چیزایی از این مدل

اگه واقعا نشه جواب بدم و آبروم بره با جواب دادن

خودمو مظلوم میکنم بلند که همه بشنون میگم شما با حرفتون یا رفتارتون خیلی ناراحتم کردین چرا این حرفو زدین؟ منظور خاصی داشتین!؟ اینطوری میفهمه دیگه 💩 نخوره

وزن شروع۶۴/۵😔😰 ۳/۸⬅️وزن هدف ۵۲😉❤️ وزن فعلی ۶۱/۹ 😐😊۳/۲۹
مثلا زمان خودش و با شما و توانایی های خودشو با شما مقایسه کنه که خیلی خیلی اون زمان همه چیش با الان ...

اگر مادر بزرگمه مخاطبم میگم بله دیگه نوه شمام نوه پادشاهم 

ممنون میشم توی تاپیک ها ازم سوال حس شیش نکنید💋❤شبای رفتن تو شبای بی ستارست ببین که خاطراتم بی تو چه پاره پاره ست با هر نفس تو سینه بغضه تو تو گلومه با هر کی هر باشم عکس تو روبرومه آخ که چقدر تنگه دلم برای اون شبامون کاشکی که اون عشق بشینه دوباره تو دلامون چی میشه برگردی بازم روزای گذشته هوای پاییزی چرا تو عشقه ما نشسته
دقیقا فقط میخوام در حد سلام باهاش حرف بزنم و محل سگ بهش ندم

این سکوت لعنتی رو در برابر نادان یاد بگیری ۷۰ درصد آرامش خیال میگیری

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
سن و سال حالیم نی... من قاطی کنم...... 😂 

😂😂😂😂لطفا قاطی نکن. لعنتی منم اون روم بیاد بالا دیگه هیچی حالیم نیست و جمع و تنهایی و فامیل خودی یا شوهر برام فرقی نمیکنه ولی دارم یاد میگیرم روی خودم کنترل داشته باشم