2777
2789
عنوان

بی بی چک بیاید یه دقیقه توروخدا +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 101 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ که جاااانمممممم مبارکههههه مامان آینده😍👌نمیدونی چقدر قلبا واست خوشحالم

ینی برم آزمایشگاه بدم مثبته میترسم بخدا چیکار کنم😭❤️❤️❤️❤️❤️

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂

مثبته مبارکه چن وقت اقدام بودی

جگر گوشه ی من عزیزترز جان مادر بعد یکسال چها ماه انتظار امدی تو دل من فدای تو بشم نازنیم❤🥺 انتظار خیلی سخته خدایا دامن منتظرا سبز کن🤲👶 ۱۶ اسفند بود که فهمیدم تو دلم لونه کردی و خدا دوباره تورو بمن داده🤲😭خدای مهربانم شکرت🤲❤ اگروواقعا از ته قلبت چیزیو از خدا خاستی بدون اجابت میکنه دیر یا زود ولی اجابت میکنه چرا که خودش گفته مرا بخوانید تا اجابت کنم❤🤲
خوشحالی یا ناراحت 🤔

از خوشحالی دست و پام یخ کرده شوکه شدم

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
😭الکی نگو کمرنگه دقت کن

یعنی بارداری ضعیف،،برو آزمایش

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
ینی برم آزمایشگاه بدم مثبته میترسم بخدا چیکار کنم😭❤️❤️❤️❤️❤️

برو با خیال راحت آزمایش بده بعدم آزمایشت رو ببر پیش پزشک تا برات یه سری قرص های ویتامین و... و سونو بنویسه

🌈♥️And you are like a rainbow in my life
توروخدا قشنگ نگاه کن من نرم ازمایش بدم بگم منفی داغون میشم ک من هیچ علائمی ندارم😭

خوب الان نرو ۵ یا ۶ روز دیگه دوباره بی بی چک بذار اگه مثبت بود اون موقع ازمایش خون بده .ایشالله مثبته

برای هر چیزی یه وقت معین وجود داره...عجله نداشته باش😉