2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه استخدام  

خدابهت صبربده عزیزم و توان❤

موفق باشی واقعا دل شیر میخاد ۳۰سال کار کردن توی زایشگاه😑

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
برای کسب تجربه و رزومه بهتر مجبورم  شما الان فعال هستین در حوزه مامایی؟

اره عزیزم من مرکز دارم 

کدوم شهرید؟🌸🌸

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
بفرمایین

ممنون.

اگه واقعا زایمان طبیعی انقدر مزایا داره، چرا اکثر ماماها و پزشکان با سزارین بدنیا میارن بچه هاشونو؟ احساس کردم حوصله دارین واس همین پرسیدم، دوست نداشتین میتونین جواب ندین.

اینم بگم که من دخترمو به خواست خودم طبیعی بدنیا آوردم.

گاهی وقتها با یه اشتباه 19 نمیشی ...صفر میشی!!!

خواهر من امشب زایمان کرد خوابم نمیبره مامانم پیششه کاش منم پیششون بودم.واقعا خسته نباشید😘😘😘😘

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀
وای چه عالی من ساکن رشت

فداتشم عزیرم❤

منم مشهدم 

اتفاقا شرایط شمام ک‌خعلی خوبه هم استخدام هم شهر ب این دل انگیزی😍😍 روزای بارونی پنجره های لیبرو باز کن لذت ببر😍😍

ممنون. اگه واقعا زایمان طبیعی انقدر مزایا داره، چرا اکثر ماماها و پزشکان با سزارین بدنیا میارن بچه ...

بله اتفاقا خیلی از افراد رو دیدم که برخلاف حرفشون میرن دنبال سزارین

متاسفانه روش تبلیغ و درآمد توی ایران معنای دیگه ای پیدا کرده، اینطوری بگم به سمت دروغ و گول زدن رفته

ولی بعضی ها نمیتونن زایمان طبیعی انجام بدن، یا آستانه درد پایینی دارن،مشکل قلب .وضعیت جنین و... که من به این افراد حق میدم که سزارین رو انتخاب کنند

ولی وظیفه ماما یا دکتر زنان این هست که مزایا و معایب دو روش زایمان رو بیان کنه و انتخاب رو بزاره برعهده شخص (به جز موارد اورژانسی)