2777
2789
عنوان

مامانا بچم

144 بازدید | 16 پست

از یطرف دماغش  آبریزش بینی داره، نه کمه ن زیاد الانم خابه 2 سالشه. عصری رفتم تو یه مغازه اینم گریه دنبالم افتاد. خلوت بود گلی کولرش خیلی بد بود من خودم سردم شذ، یعنی از اونجا سرما خورده چ خاکی سرم کنم داروخانه شربت سرما خوردگی گرفتم 

امکان داره تب کنه 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

دور از جونتورا خاک تو سرت کنی ببر دکتر..

فردا ک نیست زنگ بزن دکترش کمک بگیر

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خدای نکرده یه وقت تب کرد،حتماااااااا پاشویه کن👌

اگه باز هم تاثیر نداشت حتماااااا ببرش دکتر بچه رو

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
صبح ببرش دکتر اگه سرما خورده

اورژانس ک چیزی حالیش نیست از شانس منم جمعس😭

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

عزیزدلم اگه فقط آبریزش داره مهم نیس ولی ازالان تاخودصب گوشی رو بزار رو زنگ ی ساعت ی بار بیدارشو چکش کن ک اگه زبونم لال تب کرد یاشیاف استامینوفن براش بزاری یاشربت ایبوپروفن بدی

تراپیست نرو،لری شادپلی کن😜                               https://uupload.ir/view/jasem_khodarahmi_-_omroo_saba_fx1v.mp3/

سرش سرما خورده عزیزم شب کلاه سرش کن تا چند روزم جلو کولر نباشه خوب میشه شربت سرماخوردگی ام بده

کلاهاش کوچیک شدن نداره روسری سرش کنم؟ 

چیز مهمی نیست که بعیده تب کنه دیگه  فقط همون شربت سرماخوردگی مگه علائم دیگه پیدا کنه

سر‌شو بپوشم؟