2777
2789
عنوان

سکوت هنگام دعوا

2536 بازدید | 21 پست

سلام من خیلی با همسرم دعوا نمیکنم ولی گاهی اوقات که کار بهش فشار میاره عصبی میشه و منم چیزی بگم دعوا میشه و سرم داد میکشه ولی من هیچی نمیگم خودش یکم داد میکشه بعد تمومش میکنه

من یک دختر ۴ ساله دارم به خاطر اینکه دخترم ناراحت نشه فقط سکوت میکنم چون اگه منم بخوام چیزی بگم دعوا کش پیدا میکنه 

به نظرتون کار بدی میکنم؟این رفتارم باعث میشه فکر کنه همیشه حق با خودشه؟

سکوت کردنت خوبه ولی تو خلوتت گوششو بپیچون😐

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاهی لازمه سکوت کنی، گاهیم نه،،، دلیل سکوتتو به شوهرت بگو

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

کارت درسته. تو اگه چیزی بگه بدتر کش پیدا میکنه و دعوا میشه. بعضی مردها زود جوش میارند اگه جوابشون رو ندی خودشون زود آروم میشند و پشیمونم میشند.

شوهر منم وقتی عصبانیه اگه چیزی بگم بیشتر عصبانی میشه و دعوا میشه با اینکه خودم اهل دعوا و داد و بیداد و فحاشی نیستم ولی اگه ببینه در مقابلش گارد گرفتم و حرف خودم رو میزنم یا قیافه حق به جانب میگیرم اون وقت جوش میاره ولی هر بار که سکوت کردم و هیچی نگفتم و تنهاش گذاشتم خیلی زود خودش پشیمون شد و اومد عذرخواهی.

نه کار خوبی میکنی فقط حسابشو بعد داد و بیداد کردنا به هر طریقی ک بلدی بزار کف دستش تا فکر نکنه کارش ...

آخه خودش میدونه کار اشتباهی میکنه بعدش هم معذرت خواهی میکنه منم زود میبخشم و اصلا نمیخوام به خاطر دخترم دعوارو کش بدم ولی گاهی اوقات توی دلم میمونه و از ته دل نمیتونم ببخشم

کاربدکه نه بخاطربچه کارخوبیه ولی ازاونطرف شوهرت بدعادت میشه هرموقع ناراحت بودبگوآروم باش بعددرموردش ...

دقیقا یکی از نگرانی هام همینه که دخترمم مقابل ظلم سکوت کنه 

اولش سکوت میکنی خوبه  ولی یه ساعت دیگه ک آروم شد مشکل رو مطرح کنید ک حل بشه

آخه هیچ مشکلی نیست که بخواد حل بشه فقط عصبی میشه داد میزنه بعدشم معذرت خواهی میکنه ولی ممکنه چند هفته بعد دوباره عصبی بشه و تکرار کنه!