2789
عنوان

سقزی ها کجاااان؟

876 بازدید | 27 پست

بچه‌ها.یه اژلاعاتی در مورد سقز میخواستم.رسم و رسوماتسون چطوره؟نسبت به عروس چه دیدی دارن؟

دختر خواهرشوهرم قراره عروس سقزی ها بشه.خودمون اصفهانی هستیم.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من تا قبل شش سالگی اونجا بودم😁😁

چیزی از رسم و رسوم نمیدونم🌸🌸

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
اها ،کردها که خیلی خوبن من دوسشون دارم

اره می‌دونم.ولی نمیدونم چرا پلید شدم.دلم میخواد با سلیقه خواهرشوهررم و دخترش جور نباشن و اذیت سن.چون دخترش خیلی تو دوران عقدم اذیت و بی احترامی کردن.میدونم فکرم اشتباهه ولی همش حس انتقام دارم.دلم میخاد اذیت شه🙁

اره می‌دونم.ولی نمیدونم چرا پلید شدم.دلم میخواد با سلیقه خواهرشوهررم و دخترش جور نباشن و اذیت سن.چون ...

😅😅😅😅بیخیال بابا ، ادم اگه بخواد هی به گذشته فکر کنه پیر میشه

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
اره.ولب اخه نمیدونی این دختر چه اعجوبه ای هست.با رفتارها و حرفهاش ادمو آزار میده

خب خودت باید جوابشو میدادی که نمونه تو دلت الان که دیگه گذشته 

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
اخه ادم حاضرجوابی نیستم.هر از گاهی هم که جواب دادم.به ضررن شده و صدبرابر تلافی کرده

خب الان اگه ارزو کنی اون زندگی خوبی نداشته باشه چیزی بهت میرسه عزیزم ؟ نه والا 

فقط اون انرژی منفی که درونت هست حال خودتو هم بد میکنه ،بیخیال باش ،دنیا جوابشو میده نگران نباش