2777
2789

که نمیدونم کی هست! 

یک بار در یکی از تاپیکها، یکی از کاربران، سلسله مباحث آقای پناهیان به اسم "تنها مسیر" رو معرفی کرد که چندین جلسه  به صورت صوتی هستش... 

من با اینکه مطالعات دینی و مذهبی‌ام بدک نیست و کمابیش پای این مباحث نشسته بودم در سالهای عمرم، ولی این جلسات رو بسیار مفید و کاربردی و روشنگر دیدم.

هم تشکر میکنم از اون کاربر، و هم پیشنهاد میکنم که علاقه‌مندان سرچ کنند و گوش کنند.

"تنها مسیر پناهیان" رو گوگل کنید، صفحه اش میاد.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

منم😁😂

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره تنها مسیر فوق‌العاده ست💚 انقدری که کاش میشد تو مدارس براش یع تایمی میذاشتن

دست هایم به  آرزو هایم نرسید!  آنها بسیار دورند.... اما درخت سبز صبرم می گوید .... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...  امام علی علیه السلام 💚 می فرمایند : ریشه قوی شدن دل ، توکل بر خداست ، خداوند، همیشه بهترین هایش را به کسانی ميدهد که در انتخابهایشان به او اعتماد و توکل میکنند 💖
چرا حس می کنم تبلیغ زیرپوستیه😐🤦‍♀️

نه خانم هر چی به دهنت میاد نگو!

یک نگاهی به تاریخ عضویت من بنداز!

ضمنا اون سایت اصلا تبلیغاتی نداره!

من هم وصل به بالایی و هیچ کسی نیستم!

هر کسی که بخواهد میرود سرچ میکند و بهره میبرد...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
چرا حس می کنم تبلیغ زیرپوستیه😐🤦‍♀️ باید مغزم و با اسید بشورم خیلی بد بین شدم

اگر اونم باشه بازم کار درستی کرده عاااالیع

برنامه از لاک جیغ تا خدا آقایی که اومده بودن گفت همین باعث تحولش شده

دست هایم به  آرزو هایم نرسید!  آنها بسیار دورند.... اما درخت سبز صبرم می گوید .... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...  امام علی علیه السلام 💚 می فرمایند : ریشه قوی شدن دل ، توکل بر خداست ، خداوند، همیشه بهترین هایش را به کسانی ميدهد که در انتخابهایشان به او اعتماد و توکل میکنند 💖

خدا حفظ کنه استادرو 

ایشالله سایش بالا سرمون تا ظهور اقا 

من واقعا زندگیمو مدیونشم 

ارامشه روزانمو از سخنرانیاش میگیرم 

این سخنرانیش که جدیده میگه ما باید از دنیا لذت ببریم عالیه

کی ط رو قشنگت کرده؟ 😆💃مست و ملنگت کرده؟👏👏👏

راجب چیع

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
نه خانم هر چی به دهنت میاد نگو! یک نگاهی به تاریخ عضویت من بنداز! ضمنا اون سایت اصلا تبلیغاتی ندار ...

وا چرا گارد میگیرین؟😦🤷‍♀️ بنظرم هیچ تاثیری نداشته دوباره برین گوش بدین😦🤣 من که گفتم بدبین شدم نگفتم حتما شما تبلیغ کردین بیاین منو بخورین😦

باشه تو خوبی اصلا تو راس میگی🙂💔
خدا حفظ کنه استادرو  ایشالله سایش بالا سرمون تا ظهور اقا  من واقعا زندگیمو مدیونشم  ...

من مطلق به ایشون نگاه نمیکنم و شاید حتی به برخی مواضع اقای پناهیان انتقاد داشته باشم، ولی از کیفیت و قوت علمیِ این سلسله مباحث نمیشه گذشت...

راجب چیع

در مورد انسان و نسبتش با دینداری و دستورات الهی و کنترل خودخواهی ها و هوای نفس...

من مطلق به ایشون نگاه نمیکنم و شاید حتی به برخی مواضع اقای پناهیان انتقاد داشته باشم، ولی از کیفیت و ...

استاد میدونن چیو کجا به موقع بیان کنن 

صفر تا صد کتابا و سخنرانیاشون زندگیتو عوض میکنه 

مثلا کتابه چگونه یک نماز موادبانه بخانیم منو نماز خون کرد 

عالیه این کتابببب 

کی ط رو قشنگت کرده؟ 😆💃مست و ملنگت کرده؟👏👏👏