[QUOTE=196252125]فعلا زایمان نکردم اما میدونم دو روز قبل زایمانم میاد جاشو میندازه خونه ما تا ده روز بعدش به همه چی ه ...[/QUOTسلاممن رقتمشخر خودم.ایشون مثل مهمون روز بعد اومد ناهار خورد کادو داد رفت.اومد شهر ی که زندگی میکنم هیچکار نکرد.هیچیوتوی برداریم با اینکه غریب بودم یه بار غذا درست نکرد بده همسرم بیاره بگه غریبه.به همسرم میگفت اگه زنت حالش بد بود بیا اینجا غذا بخور اگه نتونست درست کنه
۳ ماه دیگه زایمان میکنم ولی وقتی فهمید باردارم حتی یه زنگ نزد تبریک بگه حسوده چه حرفی های که به بچه طفل معصومم که نگفت من ۳ سال ونیم جلوگیری کردم فک کرده بود نازام یعنی وقتی فهمید باردارم دختراش و خودش اتیش گرفتن
تا چهل روزم خونه مامانم بودم ..پیشم نبود ک خوبی یا بدی برسونه .. ولی اومد دیدنم دوسه کیلو گوشت گرفته بود برام ب بچمم پول داد بعدشم از مامانم تشکر کرد و گفت خودم مریضم پاهام دردمیکنه وگرنه میبردمش پیش خودم .. روز بعدشمیهحلوای درجه یک درست کرده بود داده بود شوهرم اوردبرام
قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
فقط بامزه این بود که چون ما تا زمان به دنیا اومدن اسم پسرم رو بهش نگفته بودیم، و اسم پسرم هم سخت بود، طفلک کف دستش نوشته بود هرکی زنگ میزد بهش تبریک میگفت، بعد اگه اسم بچه رو ازش میپرسید از روی اون میخوند
پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم
سر بچه اولم خواهر شوهرم داشت میگفت ادم با مادر خودش راحت تره و مادر شوهر فقط یه شب اگه بیاد و داشت مثلا از مادرشوهر خودش میگفت که من گفتم من که ناراحت میشم از این رفتارا . خلاصه بنده خدا اومد با مادرم یه هفته نوبتی بودن. سر بچه دومم هم اومد و خیلی خیلی بهتر از اولی کمکم کرد . خدا هر دو مادرها رو خیر بده
پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم
۳ ماه دیگه زایمان میکنم ولی وقتی فهمید باردارم حتی یه زنگ نزد تبریک بگه حسوده چه حرفی های که به بچه ...
منم شوهرم چند سال بچه نخواست چندماهه راضی شده که بچه دار نمیشم فعلا.وقتی خواهر شوهرم شنید شوهرم راضی شده چاره نداشت دست بذاره گلوم خفم کنه از شدت حسادت .