2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو مهم اینه مادری هستم ک قرار بچم رو طوری تربیت کنم ک مثل تو یکی نباشه...

در تعجبم پدر شوهرم ک من برادر زادش هستم هیچی نگف ،هیچ کاری نکرد .ولی دیگه بچه دیگه نمیارم .

زنیکه ی حمال پُرش کرده بود  چون بیمارستان خصوصی بودم

واقعا تقصیر شوهرتع چه خاله زنکهههه زن چ بچشو بخاطر حرفای یه آدم بی منطق و بیشعور ول کرده به امون خدا

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
واقعا تقصیر شوهرتع چه خاله زنکهههه زن چ بچشو بخاطر حرفای یه آدم بی منطق و بیشعور ول کرده به امون خدا

کجاشو دیدی انگار مامانشه بدون روسری!! مثل ننه ش رفتار زنونه داره قهر میکنه حرف نمیزنه میره یه گوشه پتو میکشه سرش خواب به خواب میره 

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)
کجاشو دیدی انگار مامانشه بدون روسری!! مثل ننه ش رفتار زنونه داره قهر میکنه حرف نمیزنه میره یه گوشه پ ...

با سیاست رفتار‌کن ببین مامانش چحوری باهاش رفتار میکنه شمام از همون روش استفادع کن جذبت شه بسووووزه زنیکه

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
با سیاست رفتار‌کن ببین مامانش چحوری باهاش رفتار میکنه شمام از همون روش استفادع کن جذبت شه بسووووزه ز ...

سوخته حسابی دوساله قهریم 

مادرشو از خونم بیرون انداخت به پدرش گفت از مغازه من گمشو بیرون

خدا جای حق نشسته هرچی کردن الان داره میزاره تو کاسه شون

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)
با سیاست رفتار‌کن ببین مامانش چحوری باهاش رفتار میکنه شمام از همون روش استفادع کن جذبت شه بسووووزه ز ...

مادر جادوگره اگه یه نفر از چایی خونش بخوره تا ۴۰ روز عبدش میشه 

همه رو دَواخور کرده

مادر جادوگره اگه یه نفر از چایی خونش بخوره تا ۴۰ روز عبدش میشه  همه رو دَواخور کرده

واااای که عجیبه و ترسناک حالا چجوری شد از زید جادو و سحرش دراومد شوهرت

واااای که عجیبه و ترسناک حالا چجوری شد از زید جادو و سحرش دراومد شوهرت

هیچی دیگه کرونا واسه ما اومد داشت از روز دواخوریش گذشت دیگه نرفت خونشون سحرش باطل شد 

چشم شوهرم باز شد دید ننه ش کیه