2777
2789

عزیزم حتما برو دکتر چون اینایی که گفتی طبیعی نیست منم همنجوری بودم یکی از بچه ها تو همین سایت یک خانم دکتری رو به اسم محبوبه ماموریان بهم معرفی کرد ینی یکی از شانس های بزرگ تو زندگیم بود نه تنها لکه بینیمو بلکه عفونت واژن و تمام وشکلاتی که داشتم از بین رفت شمارشم اگر خواستی حتما بهت میدم تازه سایت هم داره میتونی بری ببینی  https://drmmesfahani.com/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عههه،ای وای😔😔خیلی ناراحت شدم عزیزم😔😔😔کلومیفن یا لتروزول میخوردی برای بارداری؟

اره گلم لتروزول میخوردم..ینی بخاطر اونه؟

حال شب‌های مرا همچو منی داند و بس🍂
[QUOTE=196739828]اره گلم لتروزول میخوردم..ینی بخاطر اونه؟[/QUOمتاسفانه یکی از عوارض این قرص ها باردا ...

واقعا؟؟؟ ممنون ک گفتی عزیزم ب نظرم برای اینکه فولیکولام کوچیکن برم طب سنتی بهتر باشه

واقعا؟؟؟ ممنون ک گفتی عزیزم ب نظرم برای اینکه فولیکولام کوچیکن برم طب سنتی بهتر باشه

عزیزم اگه اینستا داری پیج bardari.ir رو فالو کن،حتتتما پیجش رو بالا پایین کن ،دستت میاد چیکار کنی،دکتره معجزه میکنه،پیامهای مریضاش رو ببینی شوکه میشی،میتونی تو واتساپ هم به ادمینهاش پیام بدی در مورد مشکلت بهت کمک کنن

عزیزم اگه اینستا داری پیج bardari.ir رو فالو کن،حتتتما پیجش رو بالا پایین کن ،دستت میاد چیکار کنی،دک ...

ممنون گلم از راهنماییت خیلی لطف کردی🌹❤️