2777
2789

من دارم اما مغازه هست انلاین نیست 

از عمده فروشیا بازار بخر یا از تلگرام کانال عمده فروشی ها 

خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ⁦❤️⁩پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ⁦❤️⁩خدایا شکرت به هزار و یک دلیل  🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم اما مغازه هست انلاین نیست  از عمده فروشیا بازار بخر یا از تلگرام کانال عمده فروشی ه ...

من شهرستان هستم اینجا عمده فروشی نیست..میشه کانال یا پیج قیمت مناسب بهم معرفی کنید؟و اینکه چند درصد باید بکشم روش

سلام دوستان ما تولید کننده هستیم

بعضی مدلهایی که زیاد تولید شدن هم بصورت عمده با قیمت مناسب میفروشیم .

اگر لباسهای بچگانه مزون دوز خوش قیمت با متریال خوب میخاید به این پیج اینستاگرام حتما سر بزنید . کارهای خاص داریم با کیفیت عالی . همچنین بعضی برندهای معروف اروپایی.

aysan_brand_kids

آدرس فروشگاه شیراز معالی آباد مجتمع تجاری آفتاب بزرگ طبقه زیر زمین پلاک 75 مزون کودک آیسان. 09365494076