2777
2789
عنوان

پولمو برد😭😭😭

189 بازدید | 12 پست

یک آگهی تو دیوار بود کار در منزل بعد برای ثبت نام ۹۷ هزار باید واریز میکردم ک واریز کردم الان طرف جوابمو نمیده بلاکمم نکرده البته قبلش گفت تا سه روز طول میکشه ما پیگیری بکنیم بعد پنج روز شما میتونید کار رو شروع کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی به خاطر ۹۷ تومان

والا دیگه ۹۷ تومان خوردن نداره که کلاه برداری کنن چقدر بیشعور و،فرهنگ 

اگه داری این متن رو میخوانی لطفاا یه صلوات برام بفرست 💕      بهترین مادر دنیا دوستت دارم❤ بهترین برادر دنیا دوستت دارم❤ بهترین پدر دنیا دوستت دارم❤ بهترن خواهر دنیا دوستت دارم❤ بهترین همسر دنیا دوستت دارم❤بهترین فرزند دوستت دارم❤ خدای مهربانم دوستت دارم ꪖ�🆂︎🆂🆇︎🅴🅰︎ꪖꪖ �𝘳&𝘴&&&&&𝘳&𝘬🆇
خدایی به خاطر ۹۷ تومان والا دیگه ۹۷ تومان خوردن نداره که کلاه برداری کنن چقدر بیشعور و،فرهنگ 

ده تا ۹۷تومن حساب کن ببین چقدر میشه 

فکرش بکن چند نفر این کار راانجام میدن خودش کلی پول میشه

خدایی به خاطر ۹۷ تومان والا دیگه ۹۷ تومان خوردن نداره که کلاه برداری کنن چقدر بیشعور و،فرهنگ 

من تا حالا ب کسی اعتماد نکردم برای کار اینا ی بار گفتم یا میگیره یا میمیره ک اینجوری شد

اگه گفته پس قضاوت نکن  ولی در کل ای چیزا قابل اعتماد نیس

بخدا گفت تا سه روز بررسی میکنم بعد پنج روز شروع ب کار کنید با دیجی کالا قرارداد داریم ولی درکل طرف از واتساپ صحبت کردیم الان فقط سین میکنه.تو کل عمرمم یک بار اعتماد کردم برای این کارا ک اینجوری شد.