سلام بچه ها من سه ماه قبل سقط داشتم و بعد رفتم دکتر که دوباره اقدام به بارداری کنم گفتش که باید کلومیفن و لترزول بخوری روزی دوعدد از هر کدوم جمعا چهارتا. از روز سوم پریودی تا روز هفتم . حالامشکلم اینه که من بعد از استفاده از پروژسترون که قاعدتا باید خونریزی ایجاد میشد فقط دو سه لکه دیدم از دیروز تا امروز که میشه روز دومم و پاک شدم اصلا لک هم ندارم و خونریزی به مانند پریود نداشتم . حالا میتونم از فردا این داروها رو بخورم ؟ یا باید صبر کنم تا ماه بعد اگر پریود بشم به روال قبل بخورم؟ ممنون میشم اگر اطلاعی دارید راهنماییم کنید کلافه شدم انفدر تاپیک لترزول رو خوندم تو سایت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چند روزه پروژسترون زدی؟ اگر بیشتر از ۱۴ روز گذشته احتمال بارداری هست چون خونریزی نداشتی
قرص مدروکسی پروژسترون رو بهم داد که از روز ۱۵ پریود خوردم من طبق تاریخم باید ۱۹ خرداد پریود میشدم که نشدم و یکم تیر چند قطره لک دیدم با دیروز هم چند قطره که اصلا پد نمیخواست و امروز هم پاک شدم