2777
2789

سلام بچه ها من سه ماه قبل سقط داشتم و بعد رفتم دکتر که دوباره اقدام به بارداری کنم گفتش که باید کلومیفن و لترزول بخوری روزی دوعدد از هر کدوم جمعا چهارتا. از روز سوم پریودی تا روز هفتم . حالامشکلم اینه که من بعد از استفاده از پروژسترون که قاعدتا باید خونریزی ایجاد میشد فقط دو سه لکه دیدم از دیروز تا امروز که میشه روز دومم و پاک شدم اصلا لک هم ندارم  و خونریزی به مانند پریود نداشتم . حالا میتونم از فردا این داروها رو بخورم ؟ یا باید صبر کنم تا ماه بعد اگر پریود بشم به روال قبل بخورم؟ ممنون میشم اگر اطلاعی دارید راهنماییم کنید کلافه شدم انفدر تاپیک لترزول رو خوندم تو سایت

لتروزول از روز سوم باز شدن خونریزی مصرف میشه، لکه بینی محاسبه نمیشه تو روزهای پریود

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شایدباردارباشی! بی بی چک تست دادی؟

باردار نیستم ماه قبل سونو دادم برای فولیکول روز سیزدهم سیکل فولیکولم زیر ۷ بود که دکتر گفت ماه بعد عادت شدی این دارو ها رو بخور . تنبلی دارم 

چند روزه پروژسترون زدی؟ اگر بیشتر از ۱۴ روز گذشته احتمال بارداری هست چون خونریزی نداشتی

چند روزه پروژسترون زدی؟ اگر بیشتر از ۱۴ روز گذشته احتمال بارداری هست چون خونریزی نداشتی

قرص مدروکسی پروژسترون رو بهم داد که از روز ۱۵ پریود خوردم من طبق تاریخم باید ۱۹ خرداد پریود میشدم که نشدم و یکم تیر چند قطره لک دیدم با دیروز هم چند قطره که اصلا پد نمیخواست و امروز هم پاک شدم 

یعنی صبر کنم تا اگر کاملا خونریزی کردم بعد شروع کنم

اره عزیزم لکه بینی رو نباید حساب کنی 

من از چندتا دکتر پرسیدم همه گفتن روز  اول پریود اولین روز باز شدن خونریزی هست