2777
2789
عنوان

من میخام برای ازدواج دعا بنویسم

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 54 پست
خودتو بذار جای من چیکار کنم .من فقط مثل همه ادم های زندگی کنم بچه دلشته باشم .

عزیزم توکلت ب خدا باشه...خدای نکرده بری ازدواج کنی شوهرت معتاد باشه یا بد باشه اون موقع چی؟؟خدا کارش روی حکمت هستـ...صبر داشته باش خودش برات درست میکنه

حرفی برای بیان حالم ندارم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم توکلت ب خدا باشه...خدای نکرده بری ازدواج کنی شوهرت معتاد باشه یا بد باشه اون موقع چی؟؟خدا کارش ...

دوستم ی عالمه مسخره ام کرد از این گوشه متلکها سخت شدم . اینقدر مسخره کردم منم عصبانی شدم رفتم الکی باهاش دعوا کردم

هیچی با یه پسر دوست شدم  چقد خوشحال بودم  متولد ۷۵ ام  هیشکی تو آشنا و فامیل فقط م ...

واااای خدا لعنتش کنه....همشون همینجوری اند...منم از بس اینجور چیزا دیدم و شنیدم اینجوری ب اسی گفتم

دوستم ی عالمه مسخره ام کرد از این گوشه متلکها سخت شدم . اینقدر مسخره کردم منم عصبانی شدم رفتم الکی ب ...

ب حرف کسی گوش نکن اگه میدونی واقعا اونم دوست داره سعی کن زودتر شرایط رو تنظینم کنی که بیاد خواستگاری...البته هر چی قسمت باشه همونه

خب اینکه راحت میشه راحت به شوهر به تبدیلش کرد😁 منم از دوست پسر تبدیل به شوهرش کردم ... ولی خودشم ...

خیلی مهربونه .میدونم فقط با منه .ولی از ازدواج میترسه . فکر میکنه ازدواج کنه دیگه پیشرفت نمیکنه . من هی میگم کنارتم ولی فایده نداره

ب حرف کسی گوش نکن اگه میدونی واقعا اونم دوست داره سعی کن زودتر شرایط رو تنظینم کنی که بیاد خواستگاری ...

حرف ازدواج میزنم میترسه 😢

دوستم به من میگه تو رو هوایی . دوست پسر تو الان خوبه ؟ همش این حرفا با تمسخر بهم میگه . خونه ام هی به من میگن ازدواج نکردی فلانی شوهر کرد اون بچه دار شد .