2777
2789
عنوان

من میخام برای ازدواج دعا بنویسم

618 بازدید | 54 پست

خسته شدم دیگه هر چی دعا میکنم فایده نداره . فقط میخام ازدواج کنم برم سر و خونه زندگی خودم . خسته شدم اینقد بهم متلک انداختن و بهم گفتن دوستم نداره . خدا کمکم نمیکنه . همه دهه هفتادی هشتادی ها دارن ازدواج میکنتد . من همینجوری تنها موندم به چه گناهی؟ چرا باید ازدواج من ایتقدر سخت باشه . چند سال دیگه باید صبر کنم .  دیگه کم آوردم . 

دهه هفتادی هستم مجردم🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون که با نمکی

نه بخدا نمیخواستم ناراحتت کنم

گفتی دهه هفتادیا ازدواج کردن خواستم بدونی اینجوری نیس

ببخشید که جز اینکه دعا کنم بخت خوبی قسمتت بشه کار دیگه ای ازم برنمیاد❤️

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
ایتقدر بدم میاد از امثال مثل شما .  چرا نباید داشته باشم میشه برام توضیخ بدی؟

چرا بدت میاد...خو برام عجیبه که شما تو این سن منتظری دوست پسرت بگیرتت...برو فکر نان باش ک خربزه اب است...دوست پسر شوهر از توش در نمیاد..شما الان دیگه باید دنبال خواستگار درست و حسابی باشی.دوست پسر چیه

حرفی برای بیان حالم ندارم...