2777
2789
عنوان

با وسواس فکری مامانم چیکار کنم؟

126 بازدید | 5 پست

من راه دور ازدواج کردم مامانم همش فکر میکنه که شوهرم بهم خیانت میکنه درحالیکه اصلا اینجوری نیست دیروز بعد یکسال مامانم با خاله ام و زندایی و دخترداییم که ۳۱سالشه و مجرده اومده بودن خونه امون شوهرم بهترین پذیرایی رو ازشون کرد بعد موقع شام بغل من یه کم جا بود ولی بین زندایی و دخترداییم خیلی جای خالی بود و شوهرم با فاصله از هردوشون اونجا نشست و مادرم همون موقع دیگه شام نخورد و صبح زودم رفت چون فک کردم شوهرم به دخترداییم نظر داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از مادرت یکم فاصله بگیر چون افکار اون ممکنه رو تو هم تاثیر بزاره شک به دلت بندازه

نه عزیزم من به شوهرم شک ندارم مامانم وسواس فکری داره و دارو میخوره چون تو بچگیاش باباش چند بار به مامانش خیانت کرده بود من فقط دوست ندارم روابط بین شوهرم مادرم خراب شه

نه عزیزم من به شوهرم شک ندارم مامانم وسواس فکری داره و دارو میخوره چون تو بچگیاش باباش چند بار به ما ...

عزیزم به مامانت بگو از مشاوری که من ازش مشاوره گرفتم یه وقت مشاوره بگیره چون در زمینه وسواس این دکتره کارش عالیه،، شمارشو واست میذارم ۰۹۳۵۱۳۰۵۵۹۰ دکتر خشایار نعماوی زاده