2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زحمتش بیشتر از درامدشه ولی خوب از دوست واشنا شروع کن شاید خوب بود نثلا بقچه یک متردر یک متر یک میلیون وپنصد قیمت مزد دسته فقط از دوست و اشنا قبول کنی بدوزی براشون ولی اگه بخواه بدوزی بزاری مغازه سالها طول میکشه پول بشه برات دستت هم باید تند باشه که زود تموم بشه

زحمتش بیشتر از درامدشه ولی خوب از دوست واشنا شروع کن شاید خوب بود نثلا بقچه یک متردر یک متر یک میلیو ...

من واسه اشنا هامون ی مدت دوختم ولی الان دیگه هیچ کدوم نمیخوان همه چی دارن پته هم داره کم کم از بورس خارج میشه

منم در به در دنبال کار خانگی هستم 

منم ولی پر دردامد باشه چند تا کار هم امتحان کردم سودشون کمه فعلا دارم پته میدوزم من گل نمدی درست کردم سمبوسه پیراشکی .رومیزی با ربان .خیلی چیزا دیگه سودی نداره خیلی گذاشتم کنار فعلا هم پته دوزی میکنم

منم ولی پر دردامد باشه چند تا کار هم امتحان کردم سودشون کمه فعلا دارم پته میدوزم من گل نمدی درست کرد ...

چه طوری کار میگیری مثلا میری مغازه های پته فروشی سفارش میگیری یا میدوزی خودت میفروشی؟