تونت دیدم بنظرتون اعتمادکنم پول بدم ثبت نام کنم هرکاری میکنم این اشتهای من کم نمیشه گفتم بابرنامه دکتربرم جلو
💫اونیکه ازماسره خدای بالاسره💫 خواهرجان این مردم برای جنس ارزان ترمزمیزنن فرقی هم نداردبرایشان میوه وپیازباشدیاانسان جنس ارزان مشتری زیاددارد خواهرم خودراارزان نفروش حجاب یعنی من جواهرم وهرکس لایق من نیست
نه نپرسیدم ازش تا حالا فک کنم غفاری سایت هم داره بزن تو نت رژیم غفاری دایت ببین رژیمش ...
ممنون عزیزمن ۷۹ هست کیلوهستم ۲۳ سال سن دارم ازبچگی تپل بودم چاقیمم فک کنم ارثیه تاالان دکتری هم نرفتم ولی دوس دارم توخانه لاغربشم دعاکن برام خواهرجان
💫اونیکه ازماسره خدای بالاسره💫 خواهرجان این مردم برای جنس ارزان ترمزمیزنن فرقی هم نداردبرایشان میوه وپیازباشدیاانسان جنس ارزان مشتری زیاددارد خواهرم خودراارزان نفروش حجاب یعنی من جواهرم وهرکس لایق من نیست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قند و نوشابه کلا حذف هرچی میخوری کم بخور سعی کن بیشتر سبزیجات بخوری و میوه که کمتر ...
من نوشابه برنج زیادنمیخورم ولی تاالان نشده نان نخورم ماهمه غذاهامونابانون میخوریم عادت کردم حتی ماکارونی که بخورم بایدنون بخورم ای خداکاش این اشتهای کاذب ازبین میرفت
بین یه بشقاب برنج و یه نون کالری نون دوبرابره خیلی کمش کن خیلییی
اوف من همیشه اگه برنج هم بوده من نون خوردم که کالریش ازبرنج فک کردم کمتره یعنی دیگه غذاهاموباقاشق بخورم سخته برام ولی سعی میکنم توکل به خدا