2777
2789
عنوان

تاحالایکی بابرنامه رژیمی دکترکرمانی لاغرشده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 41 پست
نه نپرسیدم ازش تا حالا  فک کنم غفاری سایت هم داره بزن تو نت رژیم غفاری دایت  ببین رژیمش ...

ممنون عزیزمن ۷۹ هست کیلوهستم ۲۳ سال سن دارم ازبچگی تپل بودم چاقیمم فک کنم ارثیه تاالان دکتری هم نرفتم ولی دوس دارم توخانه لاغربشم دعاکن برام خواهرجان

💫اونیکه ازماسره خدای بالاسره💫  خواهرجان این  مردم برای جنس ارزان ترمزمیزنن فرقی هم نداردبرایشان میوه وپیازباشدیاانسان جنس ارزان مشتری  زیاددارد خواهرم خودراارزان نفروش حجاب یعنی من جواهرم وهرکس لایق من نیست  
قند و نوشابه کلا حذف    هرچی میخوری کم بخور سعی کن بیشتر سبزیجات بخوری و میوه که کمتر ...

خوشبختانه چیز شیرین نمیخورم نوشابه هم اصلا 

فق کیک و اینا زیاد میخورم😑

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من♡دل من داند و من دانم و دل داند و من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قند و نوشابه کلا حذف    هرچی میخوری کم بخور سعی کن بیشتر سبزیجات بخوری و میوه که کمتر ...

من نوشابه برنج زیادنمیخورم ولی تاالان نشده نان نخورم ماهمه غذاهامونابانون میخوریم عادت کردم حتی ماکارونی که بخورم بایدنون بخورم ای خداکاش این اشتهای کاذب ازبین میرفت 

💫اونیکه ازماسره خدای بالاسره💫  خواهرجان این  مردم برای جنس ارزان ترمزمیزنن فرقی هم نداردبرایشان میوه وپیازباشدیاانسان جنس ارزان مشتری  زیاددارد خواهرم خودراارزان نفروش حجاب یعنی من جواهرم وهرکس لایق من نیست  
خوشبختانه چیز شیرین نمیخورم نوشابه هم اصلا  فق کیک و اینا زیاد میخورم😑

نه اصلا نخور با چای میتونی روزی دوتا دونه ساقه طلایی بخوری 

خرما روزی دوتا 

کشمش روزی بیستا 

بادوم روزی ۸ تا 

اره گلم هر سوالی داری بپرس عزیزم 

عزیزجان چطورمن اشتهاموکم کنم راحه حلی نیست؟

من نوشابه برنج زیادنمیخورم ولی تاالان نشده نان نخورم ماهمه غذاهامونابانون میخوریم عادت کردم حتی ماکا ...

بین یه بشقاب  برنج و یه نون 

کالری نون دوبرابره خیلی کمش کن خیلییی

نه اصلا نخور با چای میتونی روزی دوتا دونه ساقه طلایی بخوری   خرما روزی دوتا    ...

اینایی ک گفتی رو اصلا لب نمیزنم من😐

بین یه بشقاب  برنج و یه نون   کالری نون دوبرابره خیلی کمش کن خیلییی

اوف من همیشه اگه برنج هم بوده من نون خوردم که کالریش ازبرنج فک کردم کمتره یعنی دیگه غذاهاموباقاشق بخورم سخته برام ولی سعی میکنم توکل به خدا

چاق نیستی که خیلی  روزانه 12 قاشق برنج بخور چهارتا قاشق خورشت بعد شبا نصفش کن تو طول روز گوجه ...

من برنج هفته ای دوبار میخورم یا 3بار🤦🏻‍♀️

مشکلم کیک و فست فوده ک خیای میخورم 

7کیلو اضاف  دارم اصن خوب نیس🥺

همشم تو شکم و پهلوهام جمع شده دور سینه و دور کمرم باریکه

اوف من همیشه اگه برنج هم بوده من نون خوردم که کالریش ازبرنج فک کردم کمتره یعنی دیگه غذاهاموباقاشق بخ ...

دکتر من میگفت غذاتو داخل بشقاب کوچیک بریزین و با قاشق کوچیک بخورین