2777
2789
عنوان

بچه هایه کاری کردم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 24 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اعتماد ب نفسش فقط😂😂😂😂🤐 بگو اموالی ک نداری هیچ اخلاقم نداری 

بخدافقط ده میلیون پول رهن خونه داریم ویه موتورکه باهاش اینوراون وربریم میگم جهنم فقط اخلاقت وخوب کن

بگو شوهراشون خیلی باهاشون خوبه

اره یه شوهرخواهرام اینقدرزنش ودوست داره وقربون صدقش میره ـشوهرمن انگارسنگه ـبسکه اخماش توهمه ـواردهرجایی که بشه همه هنگ میکنن تازه سلامم نمیکنه

من بهش میگم من ازکوچکترین حق یه زن که شوهرش به گردنش داره وهمون مهرومحبته گذشتم حداقل دخترم گناه داره اینقدرسمتت میادنرونش ازخودت ـخسته شدم ازبس هم نقش پدروبراش داشتم هم مادروـخودم خودم ویادم رفته

ککاش به حای اینمه بیاید تو این سایت بدی شوعرتو بگی حالا راست یا دروغ یکم فکر میکردی خودتو میزاشتی جای شوهرت اگه لون مینوشت من عاشق زنم نیستمم شما جه حالی میشدی شوهر شما که میگی 4صبح میره سر کار پس شمارودوست داره بعدشم میگی شوهر خوارم زنشو خیلی دوست داره همش قربون صدقش میره شاید جلو شما اینارو نیگه دهن بین نباشید ززندگی فقط دهن بینی نیست همیشه مرغ همسایه غاز بوده هست