2777
2789
عنوان

کسی مثل من هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 25 پست
خب خودت میگی درس نخوندم بدون کنکور رفتم دانشگاه ازاد

نگفتم درس نخوندم. اصلا مگه میشه آدم تو سال کنکور درس نخونه؟ یه رشته خوب قبول نشدم. خانواده گفتن بقیه رشته ها خوب نیست و فلان. اومدم این رشته 

عزیزم یه سوال دارم  رشته بدون کنکور هم مدرکشمثل رشته های دیگه دانشگاه آزاد معتبره؟دوم اینکه من ...

آزاد بدون کنکور با نمره تجدیدی هم بری قبول میکنن فقط براشون پول مهمه. ولی به نظرم نرو چون کیفیت تدریسش ن افتضاحه. فقط صرفا یه مدرکی بگیریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم دوسش ندارم. تازه الان ترم 2 هستم. فکر اینکه 3 ساله دیگه باید ادامه بدم دیوونم میکنه. همین یه سا ...

ببین منم تو انتخاب رشته م اشتباه کردم و بااینکه الان بهترین دانشگاه دارم میخونم هیچ علاقه ای بهش ندارم و حس میکنم عمرم تلف شده. اگه خودت واقعا هیچ علاقه ای بهش نداری حتما حتما تغییر رشته یا انصراف بده چون فعلا ترم ۲یی و فقط ۱ سال از وقتت تلف شده. اشتباه من و نکن که بعدا به این نتیجه برسی که عمر و وقت و جوونیت و تلف کردی. چرا توهمون دانشگاه خودت تغییر رشته نمیدی؟ اصلا نیازی به انصراف هم نیست

عزیزم یه سوال دانشگاه آزاد بدون کنکور برای رشته پرستاری قبول میکنه؟ بدون دیپلم تجربی؟ من دیپلمم فنی و حرفه ایه الانم دانشجوام ولی شاید بعد از پایان کارشناسی این رشتم خواستم برم پرستاری اونم دوست دارم چون ولی نمیدونم قبول میکنن یا نه

هَرابانو🌻
عزیزم یه سوال دارم  رشته بدون کنکور هم مدرکشمثل رشته های دیگه دانشگاه آزاد معتبره؟دوم اینکه من ...

هرچند کلا دانشگاه آزاد اکثرا فقط پول براشون مهمه حالا چه با کنکور، چه بی کنکور. ولی مدرکش مثل با کنکوره فرق نداره

عزیزم یه سوال دانشگاه آزاد بدون کنکور برای رشته پرستاری قبول میکنه؟ بدون دیپلم تجربی؟ من دیپلمم فنی ...

کلا قبولی پرستاری با کنکوره. اگه بدون کنکور بود خودم میرفتم

کلا قبولی پرستاری با کنکوره. اگه بدون کنکور بود خودم میرفتم

چه رشته هایی رو بدون کنکور میگیره؟ حتما دیپلمت باید تجربی باشه؟ 

مهندسی پزشکی ام رشته بدی نیست که. 

منم الان از دانشگاه و رشتم راضی ام ولی اونام چون دوس دارم گفتم بپرسم

هَرابانو🌻
چه رشته هایی رو بدون کنکور میگیره؟ حتما دیپلمت باید تجربی باشه؟  مهندسی پزشکی ام رشته بدی نیست ...

اکثر رشته های مهندسی، حقوق ( البته بعضی جاها حقوق بدون کنکور میگیرن) ، روانشناسی، گیاه پزشکی و گیاه شناسی و از این چیزا، موسیقی، آموزش ابتدایی و چند تا رشته دیگه