2777
2789
عنوان

مادرهای دلسوز میشه بیاید بگید...

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 31 پست
خوش بحالت

قربونت برم. فقط با خودت تکرار کن بچه ات کسی رو جز تو نداره و فقط لحظه ای که خواستی سرش داد بزنی یه نگاه توی صورت معصومش بکن و نفس عمیق بکش. همین

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم که مشکل از بی اعصابی و داغون بودن منه والا طفلی بچه م انقد مودب که زبانزد همه فامیله

چرا بی اعصابی سنی نداری که... 

حیفه بچته که اینجور بخوای ناراحتش کنی 

ببین به نظر من بچه ها خیلی باهوشن، الان من یک پسر سه ساله دارم کاملا قوانین رو میدونه، واسه همین منطقی رفتار میکنه، میدونه اگر چیزی روی فرش بریزه که به هر دلیلی مقصرش خودش باشه دو ساعت حق نداره از اسباب بازیهاش استفاده کنه، یا اینکه اگر وقت خواب اسباب بازی وسط اتاق باشه، اون اسباب بازی قهر میکنه و از پیشش میره، یا اینکه اگر به کسی که میبینه بلند سلام کنه یک خوراکی خوشمزه توی تختش منتظرش میشه

به نظر برای اینکه خودت و بچت اذیت نشید باید کم کم یک سری قوانین مشخص توی خونه بزارید و حتما بهش عمل کنید

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم

اخه بچه واقعا تو این سن چیزی نمیفهمه. دلخوشیشون به همین شیطنتهای ریزه. بچه هایی که فقط تو اپارتمان بزرگ میشن و جایی برای تخلیه خودشون ندارن واقعا گناه دارن. در این جور مواقع هم روانشناسها میگن (خرابکاری کرد. یا چیزی میخواد که نمیخوای بدی)باید بچه رو بغل کنی و براش توضیح بدی. هر چقدر صبر و تحملت بیشتر باشه بچه ارامش و افتماد بنفس بیشتری پیدا میکنه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
از خودم متنفرم حس میکنم خیلی مادر بدیم😔

منم روزایی که دیگه نمیتونم خودم رو کنترل کنم بعدش پشیمون میشم  سعی کن بیشتر ببریش پارک که اونا میل به خرابکاری رو انجام بده.من دیروز از ساعت ۵ و نیم تا ۹ تو پارک بودم آنقدر اونجا بازی کرد اومدیم خونه شام خورد و خوابید اینجوری هم کمتر ریخت و پاش میکنه هم بیشتر با هم سن و سال هاش بازی میکنه

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

فعلا برا قوانین خیلی کوچیکه

پس برای دعوا کردن هم خیلی کوچیکه بیشتر روی اعصاب خودت کار کن   

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم
مرسی  باشه امضاتم خیلی قشنگه