2777
2789

من ترجمه یه آهنگ ترکی کوتاه رو میخوام ممنون میشم اگه کسی برام ترجمش کنه خیلی مهمه برام

هر کی این لطف رو انجام بده خیلی ممنون میشم ازش

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا

یوخدور نچه واختدیر نه قراریم نه گوزاریم

گتمیش منی یاد ایلممیش سوگیلی یاریم

من اونون یوللارینی گور نه قدر گوزلمیشم

او منیم قلبیمه داشمیش من اونو بیلممیشم

یاتماییب صوبحه قدر فیکری خیال ایلمیشم

آخی من سودییمی نازلی یارا سویلمیشم

قارا قاشلیم قارا گوزلوم اورییم قان الدی

سالیب عشقین اودونا سونرا پریشان الدی

سوردوم یاریمی یوللارا نینیم گلنیم یوخ

بیر درده سالیبدیر منی حالیم بیلنیم یوخ

من اونون یوللارینی گور نه قدر گوزلمیشم

او منیم قلبیمه داشمیش

من اونو بیلممیشم

یاتماییب صوبحه قدر فیکری خیال ایلمیشم

آخی من سودییمی نازلی یارا سویلمیشم

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند دقیقه صبر کن 

ممنون عزیزم خیلی لطف میکنی

یوخدور نچه واختدیر نه قراریم نه گوزاریم گتمیش منی یاد ایلممیش سوگیلی یاریم من اونون یوللارینی گور ...

وای من عاشق این آهنگم

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.
یوخدور نچه واختدیر نه قراریم نه گوزاریم گتمیش منی یاد ایلممیش سوگیلی یاریم من اونون یوللارینی گور ...

یه چند وقتی هست که آروم قرار ندارم

یار دوست داشتنی من رفته و از من یادی نمیکنه

İştah olsaydı insan da hekim  na gacardi na Ağlar dı söz bir da dı ki aşk olsaydı hami jan varıp jan âlaridi

میگه چن وقتیه اروم وقرار ندارم

عشقم رفته منو یادی نمیکنه

من چقد منتظر برگشتن اون بودم

تاصبح نخوابیدم چقدر من بهش فکرکردم

ای چشمان وابروی مشکی دلم خون شد

ببخشید تااینجا تونستم..بچم بیدارشد

خدایادلم یه خونه بزرگ 🏠میخواد😖که وسایلای خوشگلمو توش بچینم بچه هام از داشتن اتاق هاشون شاد باشن.وبا سلامتی وخوشی بریم توش..این خونهدای ک هستیم 1اتاق داره ک هم انباریه هم اتاق خواب.. برای خونه دار شدنمون صلوات بگید هر کی برام صلوات گفت لایک کنه برا حاجتش سوره قدرمیخونم
چون شما زحمتشو میکشی من برم دیگع کارم داشتم ولی دلمم نیومد بی جواب بزارم  مرسی😁😍

لطف کردی شما هم ممنون 

هر کی کاملش رو برام ترجمه کنه خیلی بهم کمک بزرگی کرده

معنیش اینه.

احلا حب و غرامی  انته احلا حیاتی 

انه اموت فیک وانته اغلا شخص فی.حیاتی.لیش و لیش ما اجیت و تخضنی معک انا فی العالم بس احبک انته.انته لیش ابتعدت کنی.خلیتنی اب وحدی.انه بنتظارک.تعالی یا اغلا حب 

میگه چن وقتیه اروم وقرار ندارم عشقم رفته منو یادی نمیکنه من چقد منتظر برگشتن اون بودم تاصبح نخواب ...

ممنونم تا همینجا شم لطف کردین شما 

معنیش اینه. احلا حب و غرامی  انته احلا حیاتی  انه اموت فیک وانته اغلا شخص فی.حی ...

از ترجمه شما واضح تر کسی ترجمه نکرد برام ممنونم خیلیییییییی