سلام.ازدیشب ذهنم درگیر یه موضوعه.به نظرتون به شوهرم بگم؟خواهرشوهرم ۲تادختر۴و۵ساله داره وقتی پسرم به دنیا اومد یه پستونک و یه شیشه شیر داد گفت بده واس پسرت من استفادع نکردم.پستونک پملپ بود ولی شیشه دقت نکردم.تادیشب که شیشع شیر پسرم جاموند خونه بابام اومدم ازش استفاده کنم دیدم همه جاهاش مخصوصا قسمت خالی درش شیر خشک شده بعدم به شوهرم نشون دادم هیچی نگفت.یه بارم اسباب بازیا داغون بچه هاش آورد دادبهم گفت ببر خونه باشون استفاده کنه حتی لثه گیرای دخترااش.کفتم مممون خودم براش گرفتم.الان چکارکنم واقعا بهم برخورده یا ته مونده پمادای دختراش برام میفرستاد.من دلمنمیخاد کسی برام دلسوزی کنه وفک کنه ندارم بخرم.چون مابعد از ازدواج زودبچه دارشدیم یکم دستمون تنگبود ولی سیسمونی همه چی خرید شوهرم.بنظرتون به گوشش برسونم که ناراحتم ؟
اره ، بنظرم رو در رو بگو ، بگو درسته دستم تنگه ولی خدا روزی رسونه ، ـ اینجور رفتارا توهین ب حساب میشه یعنی چی اخع توک میخواهی هم کمک کنی هم ثواب برای چی اینطوری رفتار میکنی ته مونده یا استفاده شده...
از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
نه بابا ناراحتی نداره که بیچاره از رو دوست داشتن داده دیگه ..
در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
اره ، بنظرم رو در رو بگو ، بگو درسته دستم تنگه ولی خدا روزی رسونه ، ـ اینجور رفتارا توهین ب حساب میش ...
دقیقا من بااینکه دستم تنگه ولی برنامه ریزی میکنم یکی دوتاپیج دارم لباساش مناسبه هرماه واسه پسرم لباس میخرم نه واسه چشم وهم چشمی ماشالا هرماه لباساش تنگن درحد توانم براش وسیله میخرم یه اسباب بازی کوچیک یاهرچی!عزت نفس براشون تعریف نشدس
دقیقا من بااینکه دستم تنگه ولی برنامه ریزی میکنم یکی دوتاپیج دارم لباساش مناسبه هرماه واسه پسرم لباس ...
پس دفعه بعدی خاس چیزی بده بگو اتفاقا تازه از همینا گرفتم نو هستش ، بهترینشو خریدم چیزیم داد نگیر بعدا نزنه سرت بگو ار بچه ت با وسایلای من بزرگ شده فلان شده ،
از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
خب توام به خودش بگو ممنون ولی من خودم همه چی براش خریدم شکر خدا بعدم پس بده هرچیو نمیخاب
ینی ببرمش اونجا بگم خودم براش گرفتم تامتوجه رفتار زشتش بشه.اول گفتم من وسیله دست دوم از کسی نمیگیرم ولی حرکتش رومخمه کاش خدا اونقدر بهم بده تابراش بهترین ها رو بخرم
پس دفعه بعدی خاس چیزی بده بگو اتفاقا تازه از همینا گرفتم نو هستش ، بهترینشو خریدم چیزیم داد نگیر بعد ...
اره .باید به شوهرم بگم خوشم نمیادآخه جلوی همه میگه خواهرم اینو آورده اگ دوست داری استفاده کن .کلا باید یه جوری رفتارکنم جرات نکنه کارشو تکرار کنه.جاریمم چندماه بعد من زایمان کرد ولی بااون این رفتارنمیکنن چون حتی کادوهاشونم استفاده نکرده ونمیکنه بخاطر این حتی مادرشوهرمم چیزی براش نمیخره میگه خوشش نمیاد کسی چیزی براش بخره