2777
2789
دخترم تا 15 ماهگی اش موهای فر وبسیار تابدار وزیبایی داشت بعد کامل کوتاه کردم ووقتی بلند شد صاف شده کمی حالتدار...نه اون فرهای درشت خوشگلش....خدایا کسی اینجوری بوده ...خیلی حیف شد
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فر خیلی بیشتر بهش میاد...هرکی میبینتش میگه چراموهاش فر رش رفت؟/
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود
من خودم کوچولو بودم همینجوری شدم تا بلوغ لخت بود بعد دوباره فر دار شد ولی نه اون فر خوشکله
وإِن یَکادُ الّذینَ کَفَروا لَیُزلِقونَکَ بِأَبصارِهِم لَمّا سَمِعُوا الذِّکرَ و یَقولونَ إِنَّهُ لَمَجنونٌ * و مَا هُوَ إِلاّ ذِکرٌ لِلعالَمین / خدایاپسرم به تو میسپارم
من تو 3ماهگی اش موهاشو با تیغ ژیلت ردیم ازته...بعد اون کمی زبر وفرشد دوباره که کوتاه کردیم صاف شد
برای خواهر من برعکس شده بچه بود موهاش لخت و صاف بود ولی یک بار فر کرد از همون موقعه موهاش فرو حالت داره ، انقدر خوش حالت و قشنگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگه من که هنوز تو شوکم بعد 12 سال
ما باید برای خوشبخت زیستن، موقعیت های مناسب ایجاد کنیم، نه اینکه در انتظار آن باشیم.
من یه خواهرزاده ام اینجوری بود فر سیم تلفنی نرم انا کوتاهش که کردن صاف شد ولی صاف راحت تره من تو حاملگی ارزوم بود موی بچه م صاف باشه
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
من موهام فر درشت بود مامانم موهامو کوتاه که می کنه بعدش حالتدار میشه الان فقط پایینش فره
پاکت پول ، مگنت و کارت پستال های زیبا.... [smiley]l/l_71.gif[/smiley] http://quiliiing.mihanblog.com/ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=874459&postID=34244313