2777
2789

من تدریس میکنم

فیلمای انگلیسی بزار.از کلمات شروع کن.من برای بچه ها ک تدریس میکنم اول کلمه بهشون یاد میدم.الان کلماتی مثل سگ ؛ گربه کتاب تلفن مامام بابا و... رو بلده

همینطوری دایره لغاتشو گسترش بده ؛ وارد ۶ سال ک شد جمله بندی های ساده رو براش شروع کن.از فلش کارت میتونی استفاده کنی برای یادگیری کلمه ها

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم چه کتابی بگیرم؟

من کتاب استفاده نمیکنم. با فلش کارت انجام میدم راحتتره.

بعد ک درس تموم میشه ازشون میخوام نقاشی و کاردستی اون کلمه رو بکشن و حین کشیدن توضیح بدن و ازکلمات انگلیسی تو توضیحاتشون استفاده کنن.

مثلا : من دارم یه cat میکشم. من دارم یه dog میسازم.

اینطوری باعث میشه سرذوق بیان و بهتریادشون بمونه

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

تو سنین کم باید حالت سرگرمی بهش یاد بدی چون بچه ها حوصله کتاب ندارن و دنبال بازی ان 

کارتون های انگلیسی که مناسب سنین پایینه دانلود کن و براش بزار بعد از همون کارتون لغتاسو بهش یاد بده و هی تکرار کن تو خونه هرکاری میکنی به انگلیسی بگو اهنگای کودکانع انگلیسی بزار و یه بازی هایی هستن که برای یادگیری انگلیسی کودکانه از اسباب بازی فروشیا بخر و باهاش کار کن 

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)