سلام دوستان من شوهرم خوبه ن معتاده ن هیزه ن خرجی نده هست ولی ی بدی داره خیلی عصبیه تا ی چی میشه داد و بیداد میکنه و در حد زدن تو سرم یا لگد زدن منو میزنه .ولی بعدش ب غلط کردن میفته ی دختر ۹ ماهه دارم خسته شدم چیکار کنم راهکار های منطقی بدین حاظرم نیست بیاد مشاوره .ب خانوادمم هم نمیگم چون خیلی بد میشه داداشام میکشنش خانوادم ب شدت پشتمن بخاطر دخترم نمیخوام کسی بفهمه قبلا بخاطر دوستداشنم بود الان دخترم .چکار کنم
خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
من واقعا متاسف شدم یعنی چی اخه این آقا واقعا بیماره خواب از سرم پروندی تو که خونوادت پشتتن کسی که کسی رو دوست داره هیچوقت اینکار نمیکنه ها اینکه تو خواب بیاد با لگد بهت بزنه توجیه خوبی نیست دلم واسش میسوزه یا دوسم داره این رفتار واسه ایشون عادی شده شما چرا واسه خودت ارزش قائل نیستی چرا میترسی بچه رو ازت بگیره شما خیلی راحت میتونی بری پزشکی قانونی اصلا عدم صلاحیت روانی ایشون رو بگیری که بچه م بهشون نمیدن تا کی میخوای اینجوری تحمل کنی
روزی به دخترم خواهم گفت اگر خواستی ازدواج کنی با مردی ازدواج کن که به جای مهمانی های احمقانه که مردان در یک طرف جمع میشوند و از سیاست و کار و فوتبال میگویند و زنان در طرفی دیگر جمع میشوند از مانیکور و انواع رژیم غذایی و جک ها و...صحبت میکنند تو را به دوچرخه سواری، کوهنوردی، تئاتر، کنسرت رفتن، به فیلم دیدن شعر و کتاب خواندن کافه رفتن و شب گردی های بی هوا سفر های بی هوا با کوله پشتی و عکاسی و نقاشی و سر به سر هم گذاشتن و دیوانه بازی هایی که...از از این دست زند. و آنقدر به با تو بودن ایمان داشته باشد که به تو احساس رفیق بودن بدهد نه تنها احساس زن بودن طوری که تمام دنیا به رفاقت و رابطه تان حسودی شان شود آن وقت شاید زمان مناسبی رسیده که تن به ازدواج دهی وگرنه هیچ گاه به ذهن زیبایت خطور نکند که آرامش را در میان دست هایی خواهی یافت که تو را فقط زن میداند زن...
هیچی گوه خوروم و فلان ک بیسار سر خودش و میزد ب دیوار نصفه شب بود گف زنگ بزنم زنداداشت بیاد ببریمت دکتر با همون بی حالی و منگی نذاشتم اکه اون بیاد داداشمم میومد دیکه میدید اون وضع منو باید جنازه یکیشونو جمع میکردم اون وسط
خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
دیدی حالا یکم بهتر نشدی😍🥰🥰 منظورم اینه با ما نی نی سایتیا حرف زدی آروم شدی 😘
همه مشگل داریم سعی کن تو خوب باشی اونم هوب میشه
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
امیدوارم واقعا پدر خوبی باشه چون اون بچه داره توی جو متشنجی بزرگ میشه فکرشو بکن دخترت وقتی بزرگ بشه ببینه مادرش داره کتک میخوره بنظرت بازم پدرشو دوست داره قطع به یقین نه روی روح روانش تاثییر میذاره و حتی شاید تو رو ملامت کنه که چرا موندی من طلاق توصیه نمیکنم اما گاهی واقعا راه نجاته حالا نه واسه شما کلی میگم اما واست خیلی ناراحت شدم خیلی امیدوارم سر به راه بشه و دست از این کارش که واقعا به دور از انسانیته برداره
روزی به دخترم خواهم گفت اگر خواستی ازدواج کنی با مردی ازدواج کن که به جای مهمانی های احمقانه که مردان در یک طرف جمع میشوند و از سیاست و کار و فوتبال میگویند و زنان در طرفی دیگر جمع میشوند از مانیکور و انواع رژیم غذایی و جک ها و...صحبت میکنند تو را به دوچرخه سواری، کوهنوردی، تئاتر، کنسرت رفتن، به فیلم دیدن شعر و کتاب خواندن کافه رفتن و شب گردی های بی هوا سفر های بی هوا با کوله پشتی و عکاسی و نقاشی و سر به سر هم گذاشتن و دیوانه بازی هایی که...از از این دست زند. و آنقدر به با تو بودن ایمان داشته باشد که به تو احساس رفیق بودن بدهد نه تنها احساس زن بودن طوری که تمام دنیا به رفاقت و رابطه تان حسودی شان شود آن وقت شاید زمان مناسبی رسیده که تن به ازدواج دهی وگرنه هیچ گاه به ذهن زیبایت خطور نکند که آرامش را در میان دست هایی خواهی یافت که تو را فقط زن میداند زن...
بعد ببخشید شما نزدیکی داری من دلم ور نمبداره باهاش صاف نیستم نمیتونم برم سمتش همین اتیشیش میکنه بدتر ...
میدونم درک میکنم منم خیلی سرد شدم نسبت بهش ولی رابطه داریم ،،میبینم وقتی پسش میزنم بدتر عصبی میشه و قاطی میکنه ولی وقتی ب تن به رابطه میدم کمتر اذیت میکنه ،،،ببین رگ خوابش چیه ،،،بعضی مردا شکم وزیر شکم واسمون مهمه مثل شوهر من ولی اصلا دوستش ندارم و باهاش صمیمی نیستم ،،من شرایط جدایی ندارم چون بچه دارم وایندشون واسم مهمه،،،اون برام درحد یه شوهره همین ولی خیلی سخته زندگی کردن با یه همچین آدمی تازه یه بار یه بلایی سرم آورد کارم به اتاق عمل کشید دیگه ببین من چی می کشم ولی سعی کن رامش کنی ،با داد و بیداد و فحش وتهدید نه ،،،با اشک و با آرامش ...من 13ساله دارم زجر می کشم قبول کردم که شوهرم بیمار روانیه وچون خودش قبول نداره درمان نمیکنه ،،یه مدت قرص میخورد خیلی آروم شده بود غرق کرده بود ولی به خاطر اندامش که داشت چاق میشد گذاشت کنار دوباره بدتر شده همین چن وقت پیش کبودم کرد ،،امشبم پای گاز برا شام بودم پشت در بود کلیدانقد داره ولی انقد بی اعصابه با لگد چنان زد تو در قلبم اومد تو دهنم نتواند تو شروع کرد غر زدن منم از شدت شوک ناخودآگاه اشکان سرازیر شد چون بعد مدتها ارایش کرده بودم صورتم از ریملم سیاه شد ،،،نمیدونی این آدم بی رحم چقدر دلش برام سوخت...هی میومد در گوشم میگفت ببخشید ولی من یه کلمه از دهنم درنیومد...غذاشو آوردم خورد اصلا دیگه چیزی نگفتم .....اما وقتی جوابش میدم یا داد میزنم اونم بدتر قاطی میکنه داد میزنه فش میده ....این میدونم سکوت در مواقعی که حق با تو باشه خیلی سخته ...اما میتونی سکوت کنی تا آروم بشه بعدا حرفتو بزنی...با آرامش ،،هر چند من به خاطر افسردگی گاهی وقتا از دست کاراش داد می کشم ...خیلی سخته
اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک