2777
2789
عنوان

✍🏻اسم نی نی هاتوبگین😍

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 74 پست
نمیدونم چرا دوست دارم🙁 بنظرتون چیا قشنگه:؟)هستی ام دوست دارمممم

نه اخه مثلا طفلیا بزرگ میشن اسماشون از الان دمده اس

اره هستی قشنگه نفس خوبه،رزا،نیکی، دیارا، اریانا نمیدونم البته اسم یه کم معنیشم خوب باشه زیبایشم بیشتره

اره بابا برو برا من هنوز 6 هفته و 6 روز صدا قلبشم شنیدم چطور طاقت اوری نری😀دکترت برا کی زده؟

دکترم زده شش هفته که نرفتم برای سلامتی بارداری که ببینه کیسه زرده هس یا جمین و ساک دیده میشه یا نه

پس من شنبه میرم🥰🥰🥰 ان شاءالله

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکترم زده شش هفته که نرفتم برای سلامتی بارداری که ببینه کیسه زرده هس یا جمین و ساک دیده میشه یا نه ...

اره برو بیا خبر بده ایشالا ب سلامت بری بیای با عکس فندقت😍یادت نره صدا قلبشو یا فیلم بگیر یا ضبط کن که داشته باشی مث من ثانیه ب ثانیه گوش کنی🙊 😍😍😍

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….
اوخی 😁😁😁👌

الان دارم مثلا ناز میکنم.........  

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
اره برو بیا خبر بده ایشالا ب سلامت بری بیای با عکس فندقت😍یادت نره صدا قلبشو یا فیلم بگیر یا ضبط کن ...

راستی باید شکم پر آب باشه یانه 

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 
راستی باید شکم پر آب باشه یانه 

اره باید مثانه پر باشه،من ک اب نخورده یکسره میرم سرویس توام اینجوری؟ یکسره هااا😫

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….
اره باید مثانه پر باشه،من ک اب نخورده یکسره میرم سرویس توام اینجوری؟ یکسره هااا😫

اره بابا 

هم یه لیوان شربت میخورم میرم دستشویی

اره بابا  هم یه لیوان شربت میخورم میرم دستشویی

خخخ باز ادم حوصله داشتنی عب نداره ها ی وقتایی جون نداری،حسش و نداری 😀😀😀😀😀

خخخ باز ادم حوصله داشتنی عب نداره ها ی وقتایی جون نداری،حسش و نداری 😀😀😀😀😀

دقیقاااااا😂😂😂😂😂

الان شوهرم شربت درس کرد 

خیلی شیرین بود 

حالت تهوع گرفتم  نتونستم درازبکشم بشستم تا بلکه یکم بهتر بشم 

اینجور موقع ها یکم حالت تهوع میگیرم سریع خوب میشه 

ولی الان هنوز هس🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

عب نداره حالا بالا نیار😀😀😁😁😁به چیزی ویارنداری؟

خاک شیر،تخم شربتی نخوریا،امروز زن داداشم ب من میگفت،گفت واس جنین ضرر داره سقط میشه،فلان میشه