2777
2789
عنوان

✍🏻اسم نی نی هاتوبگین😍

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 74 پست

بچه ها تروخدا بیایین تاپیکم

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه خداروشکر  هنوزم سونو قلب نرفتم  توهم زود به زود گشنه ت میشه؟؟؟؟

ارررره اتفاقا امشب حرفش بود با هسرم😀یکسره ته دلم خالیه انگار هرلحظه باید ی چیز بخورم 😀

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….
ارررره اتفاقا امشب حرفش بود با هسرم😀یکسره ته دلم خالیه انگار هرلحظه باید ی چیز بخورم 😀

منم همینجوری ام 

ولی خداروشکر تهوع ندارم

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 
منم همینجوری ام  ولی خداروشکر تهوع ندارم

منم ندارم عکس سونومودیدی پست قبلی؟کی میری سونو؟

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….
منم ندارم عکس سونومودیدی پست قبلی؟کی میری سونو؟

نمیدونم کی برم؟؟؟شنبه برم؟؟

شنبه میشم ۷ هفته سه روز

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 
تو اسم دخترا تجدید نظر کن😁

خخخخ 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻😀😀

نمیدونم کی برم؟؟؟شنبه برم؟؟ شنبه میشم ۷ هفته سه روز

اره بابا برو برا من هنوز 6 هفته و 6 روز صدا قلبشم شنیدم چطور طاقت اوری نری😀دکترت برا کی زده؟

😂😅چطور؟😁😁😁🤭

هیچی من وقتی از یه چیزی خوشم میاد میگم وایییییی....   

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت