2777
2789
عنوان

همسایمون رواعصابمه

305 بازدید | 25 پست

ی همسایه داریم روبروی خونمون منو۲۴ساعته میپادهرکاری میکنم تکرارمیکنه رومخمه پنجره موبازمیکنم بازمیکنه میبندم میبنه پردمومیکشم میکشه پتومیندازم تراس پتومیندازه تراس،واقعاحالم داره ازش بهم میخوره نمیفهمم چرااینجوری میکنه توروخداهرکی تجربشوداشته یاراهکارداره بگه لطفا

خدایا!من یاغی نیستم✋

سن دوتاتون و جنسیت طرف؟

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂ببخشید ولی صداتون زیاده؟ آخه من ی همسایه دارم رو ب روعه خیلیی صداشون بلنده اینقدر زیاده ک بعضی وقتا مجبور میشم صدای تلوزیون رو ببرم کلی بالا یا نهایتا بزنم ب در و دیوار

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤
😂😂😂ببخشید ولی صداتون زیاده؟ آخه من ی همسایه دارم رو ب روعه خیلیی صداشون بلنده اینقدر زیاده ک بعضی ...

ن بابایه خیابون ۱۸متری وسطمونه اصلاصدایی نیس

خدایا!من یاغی نیستم✋
ن بابایه خیابون ۱۸متری وسطمونه اصلاصدایی نیس

اووو پس بی کاره خواهر من، یا باهات لجه یا فضوله

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤