2777
2789

روز اول ترخیص برا نهار رفتم خونه خواهر شوهرم بعدش اومدم خونم حتی بلد نبودم بچه رو بغل بگیرم 

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اول تنها بودم با وجود اینکه سزارین شدم😔

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
عزیزم❤

قربونت برم😍❤❤🌹

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
چیکار کردین پس؟ منم بلد نیستم

پدرم دروامد دیگه بعد چن ماه قلقش دستم اومد 

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...

۱۰روز خونه خودم با ۲۰ تا مهمون ک از تا شب بالا سرم‌بودن

پنج روز خونه مامانم

یه هفته خونه مادرشوهرم

بعدش هم خونه مامانم

برا من واقعا سخت بود

چون بچم از اولین روز ک بیمارستان زایمان کردم بغلی بود اونم فقطططط بغل من

من موقع جارو و غذا درست کردن هم بچم بغلم بود با توکل بخدااا

البته دیگه خیلی خطرناک میشد آشپزیم یا کارام‌میذاشتم زمین میگفتم گریه کنه بهتره

همسر عزیزم خیلی دوستت دارم.مرسی ک هستی.حتی فکر نبودنت دیوونه میکنه آدمو        ❤ سایِتان از سرمان کم نشود حضرت یاااااار ❤

ده روز مامانم پیشم بود.بعدش خودم.

یعنی تا الان یاد نگرفتی؟یه شیر دادن و یه تعویض پوشکه دیگه .حمومشم ک کاری نداره.تازه من خودم پوشکش و عوض کردم از همون اول.مامانم هیچی بلد نبود فقط زحمت غذا رو میکشید.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

عزیزم کم کم سعی کن خودت یاد بگیری و انجام بدی ، من از دو هفته بعد از تولد دیگه خودم شروع کردم کارا رو انجام دادم ، مثلا مامان اومد باهام داخل حموم ولی بچه توی بغل خودم بود ، خودم حمومش کردم و هر جا که لازم بود مامان کمکم میکرد . همین جوری برای عوض کردن پوشک ، شیر دادن هم که از اول با خودم بود   

کارای اصلی ایناس ، تا وقتی هم که خودت انجام ندی ترست نمیریزه ، من روزی که می خواستم برم خونه خودم داشتم سکته میکردم که مگه میشه تنهایی نگهش دارم ولی وقتی خودم تنها شدم دیدم میشه ، نگران نباش

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم