2777
2789
عنوان

دعوای بد با شوهرم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2252 بازدید | 52 پست

پروسه طلاق دوسال طولانیه واقعا کاری کردن زن خودشو بکشه ولی طلاق نکیره مبادا آمار زیاد سه اون همه حکم عدم تمکین میدن یه بار نگفتن خانوم چه کشیدی این هفت سال 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح وقتی رفت خیلی گریه کردم یک بله اشتباه عواقبی داره که چاره ای ندارم طلاق هم نمیشه  

ببین شوهرت قشنگ دست پیش گرفته میخواسته دعوا نکنی خودشم میدونه داداشش چه غلطی کرده😁 زیاد کشش نده بخاطر کسی دیگه ولی بفهمون ک ناراحتی .. بگو چرا اجازه دادی راحت بهم توهین کنه.. زن و مرد یکین وقتی ازدواج میکنن توهین به تو یعنی توهین ب غیرت شوهرت ک اجازه داده راحت همه بهت حرف بزنن

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان

میدونی حالا که مجبوری به زندگی خودت رو تغییر بده یه گوشت در باشه یکی دروازه عکس العمل نشون نده هرچی میگن خودتو بزن به نشنیدن هیچی به اندازه بیخیالی تو اونا رو نمیسوزونه شوهرتم که معذرت خواهی کرده پس کشش نده 

من استاد بی خیالیم و از اینکه میگن شوهرت رو جادو کردی زیاد می شنوم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

من خودم خونه دارم برادرش اجازه نداد بیاد خونه من بشینیم آواره اجاره و این چیزاییم کلا چشم نداره منو ببینه چند وقت پیش می گفت تو به اندازه سه تا مرد درآمد داری

اگه جادو این ه لابد من جادوگر خوبی نیستم

اینا همش حرفه اگه بمونن تو خونه میگن زن جادو کرده اگه نمونن میگن زن خوب نبوده اهمیت نده  

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن