2777
2789
عنوان

حساسیت به صدا

200 بازدید | 10 پست

خسته شدم   قبلا کم بود بعد  یک سال  بد تر داره میشه   صدای حرف زدن خانواده 

صدای تلوزیون 

صدای  چکه کردن آب 

صدای  خوردن عذا 

همه چی 

دیکه خسته شدم  با شنیدنشون اعصابم خرد میشه و گریم می گیره 

هیچ کس تو خونه درکم نمی کنه  

وقتی بهشون میگم مراعاتمو بکنین 

باهام لج می کنن غر می زنن 

جوری که دیگه  دلم می خواد سرم و بکوبم به دیوار 

خانواده پدرم هم عصبی هستند  ژنتیکی 

دیگه خسته شدم حتی قلبمم درد می گیره 

دست چپمم درد میگیره

Taranom🦋

حساس شدی فکر کنم

منم وقتی به چیزی حساس میشم بیشتر رو مغزم رژه میره

یه لحظه بیا اينجا😉👇...................................                                     همین امروز تا الان چقدر به امام زمانت فکر کردی؟                                        چقدر منتظرش بودی؟     ................... تا اینجا خوندی، یه صلواتم بفرست و برو😊😉

موقع استراحت من خودم ب صدا خیلی حساسم و سعی میکنم طول روز  نخوابم ولی موقع غذا خوردن حواستو به تلویزیون یا صحبت با کسی پرت کن 

احتمالا تو خونه حساس شدی سعی کن با خونوادت رابطتو بهتر کنی و همدیگرو درک کنین

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید تو این تاپیک پیام می زارم  کسی هیت سال دوم بخواد کنکور تجربی بده هدفشم رتبه بالا باشه بی ...

بیا

😍😍😍😍من به آرزوهام قول رسیدن دادم 😍😍😍❤❤❤❤برام دعاکنید کنکور پزشکی قبول شم این بزرگترین رویای منه ❤❤❤❤❤