2777
2789

شوهرم همش با خواهرش و مادرش در ارتباطه اما همیشه حتی  گزارش تماس هاش رو پاک میکنه و همه چی زندگیمون رو بهشون میگه نمیدونم چیکار کنم حتی یه جور بر خورد میکنه انگار باهاشون ارتباط نداره وقتی هم جلو من باهاشون حرف میزنه اونقدر قربون صدقه اشون میره که من رو ناراحت کنه

در ضمن با من رابطه خوبی داره اما در مورد خانوادش نمیتونم حرفی بزنم تا میگم تو زندگیمون مشکل به وجود میاد خیلی وابسته است خودم ۲۲ سال و همسرم ۳۰ 

بخدا اینکه باهاشون همه جوره خوبه و به من دروغ میگه خیلی اذیتم میکنه 

چیکار کنم توروخدا بگید 

توکلت به خدا باشه ... 😇❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بزار خوب باشه بعضیا واقعا کرم دارن تا وارد ی خانواده میشن دوست دارن شوهرشون بخاطرشون با همه دعوا کنه اگه داداشت اینجوری بود بد نبود ک واست مشکل از خودته شوهر بیچارتم میدونه احمقی ازت پنهون میکنه

قابل توجه کاربری دست سه نفره❤️🤍🖤

ببین این بلوغ فکری نرسیده که زنش دادن منم شوهرم هر چی میشه به مادرش میگه الان جایی رسیده که هر چی مادرش گفت و دعوا شد مادرش برام تعیین تکلیف می کنه باباشم خواستگاری کرده از دختر همسایمون که پرستار مادربزرگ شوهرمه.شوهرم هم مثل مترسک هیچی نمیگه.ببرش مشاوره تو که میتونی.

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...
مگه بده باهشون خوبه؟  هر گلی یه بویی داره  زن یه جایگاهی داره  مادر و پدر و خواهر ...

اینکه دروغ میگه اذیتم میکنه بعدش هم همه چی زندگیم رو میگه بهشون 

توکلت به خدا باشه ... 😇❤
خب بزار خوب باشه بعضیا واقعا کرم دارن تا وارد ی خانواده میشن دوست دارن شوهرشون بخاطرشون با همه دعوا ...

نه خودت دوس داری همسرت دروغ بگه و آمار زندگیت رو به خانوادش بگه و همه کارت وسط دایره باشه 

توکلت به خدا باشه ... 😇❤
اینکه دروغ میگه اذیتم میکنه بعدش هم همه چی زندگیم رو میگه بهشون  

اره همچی رو گفتن خوب نیست حق داری. دروغ که چون دیده شما حساسی میگه و از طرفی نمیتونه با اونا بد شه میگه. اذیتش نکن تو فشارش نزار تا بیشتر دروغ نگه. 

نه خودت دوس داری همسرت دروغ بگه و آمار زندگیت رو به خانوادش بگه و همه کارت وسط دایره باشه 

چ اماری والا همه ما توزندگیمون چیز خصوصی و محرمانه ای نداریم ک تو دایره باشه چیزای روزمره عادیع

قابل توجه کاربری دست سه نفره❤️🤍🖤