2777
2789
عنوان

به نظرتون باردارم؟

130 بازدید | 12 پست

لام خواهرای گل

میشه نظر بدید یا اگر تجربه دارید راهنمایی کنید.

من بعد از زایمان اولم پری نشدم، حدود ۱۱ روز قبل برای بچه اقدام کردم، دیروز دو تا بی بی زدم مثبت شد،امروز آز بتا دادم منفی شد(۱.۸ شد)

چیکار کنم ب نظرتون؟ دوباره یکی دو هفته دیگه آز بدم یا چون منفی شده باردار نیستم؟

اینم بگم که بی حالی، گرسنگی عجیب و غریب و ترشح زیاد پیدا کردم.البته هفته قبل پاپ اسمیر دادم نمی‌دونم ربطی به ترشح داره یا نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم یک هفته دیگه دوباره آزمایش میدم🤔

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

ازمایش از بیبی چک مطمئن تره 

من به همه خواسته هام رسیدم و میرسم آرزو ب دل تو گور نمیرم تازشم برای اون دنیامم کلی توشه میخوام جمع کنم آخه ما اینجا مسافریم میدونید که زندگی واقعی و من و شمای واقعی اونجاس اینجا ما ی کالبد مثل یک جلد و لباسیم موقعش که برسه این لباس پر از درد و غم و رنج  مادی رو میزاریم زمین و خیلی سبک و سریع میوفتیم تو تونلی ک هدایت میشم ب سمت حساب کتاب مبادا حتی شاخه درختی رو بشکنی حق کسی رو بخوری میگن اونجا بیشترین چیزی ک بازخواست میکنن حق مردمه حق الناسه مبادا گردنت بمونه وگرنه اونجارو هم خراب کردی خدا کمکمون کنه خدارو هزار بار شکر زندم ن بخاطر ترس از مردن بخاطر اینکه فرصت دارم اشتباهامو جبران کنم و در آخر یک صلوات بفرست برای حاجتم خدا خیرت بده ⚘
ازمایش از بیبی چک مطمئن تره 

آخه من شنیده بودم بی بی چک مثبتش کم پیش میاد کاذب باشه.

پس دیگه آز ندم نه؟باردار بودم معلوم میشد توی آزمایش امروزم؟

آخه گفتن شاید زود رفتم آزمایش دادم

آخه من شنیده بودم بی بی چک مثبتش کم پیش میاد کاذب باشه. پس دیگه آز ندم نه؟باردار بودم معلوم میشد تو ...

منم مثل شمام از پریودم گذشته آزمایشمم منفی بود 1,73بود .گفتم یه هفته دیگه اگه نشدم برم ازمایش بدم اولین ماهمه که اقدام کردمو اولین بارم هست که پریودم عقب افتاده

من امروز ۱۶ روزه تاخیر دارم...فقط هم سرگیجه دارم

ولی خب من جای تو بودم صبر میکردم یکی دو هفته دیگه آزمایش می دادم

آخه من بارداری اولم، اواخر دوماهگی و اوایل ماه سوم بارداری آزمایشم مثبت شد😐

الهی و ربی من لی غیرک