2777
2789

خانوما سلام. 

من تا حالا اینترنتی خرید کردم از سایتهای مختلف مخصوصا دیجی کالا و ... کتابا دانشگاهی و چیزا که خوشم بیاد و یا نیازم باشه با قیمت مناسب سفارش میدم. 

دو سه روز پیش دنبال یه مدل ماسک می‌گشتم(از این سه بعدی ها) ماسکام هم داشت تموم میشد‌. حوصلم نشد برم شهرمون بگردم ببینم کجا ها دارن این مدلو.

سرچ کردم توی یکی از این فروشگاه های اینترنتی پیداش کردم. تو برنامه اون فروشگاه ثبت نام کردم و وارد شدم. نمی‌دونستم نحوه سفارش و اینا رو کلا چون با برنامه آشنا نبودم. بعد دیدم غرفه غرفه ست، و باید مستقیم با فروشنده غرفه در ارتباط باشی و بهش پیام بدی تا واست بفرسته..خلاصه من پیام دادم به فروشنده اون غرفه..

بعدشو اگه هستین بگم واستون..

بگو

ولی من از سایتای متفرقه جرات نمیکنم بخرم فقط دیجی کالا اطمینان میکنم

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنامه باسلام؟؟؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بفرمایین

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

بعد محترمانه جوابمو دادن و بم گفتن اگه عجله دارم زودتر بفرستن برام که من گفتم نه عجله ای ندارم. قیمت ارسالو گفت ۱۷ تومنه. البته کلی توضیح و اینام داد بهم. منم چون فصل امتحاناس زیاد وقت نداشتم که برم چک کنم. پیاما رو ی مقدار دیر باز میکردم. تا فرداش که بهم گفت خریدو کامل کنم و پول واریز کنم تا بفرستن واسم. و اینو هم گفت که اگه هزینه پستش زیاده ازم کمتر میگیره

امضات عالی بود 👍گل گفتی

🧡

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
اره 🙂

برنامه باسلام مثل دیجی معتبره

بعد اینکه میتونستی ب فروشنده بگی ارسال رایگانش کنه برات

بعد داخل برنامه تخفیف هم میتونی بگیری

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

منم که اولین بارم بود سفارش اینجوری میدادم حوصله چت زیادی نداشتم راستش دوس داشتم پولو ک واریز میکنم نهایتا رنگ ماسکو ازم بپرسه و بگه که کی میرسه و خلاص..

عصرش به من گفتن که از ماسکامون فقط رنگ مشکی و فیروزه ایش مونده. منم گفتم خب از دوستاش بزارین.

دو روزم معطل چت شد. باور کنین چتا بی مورد که اصن واسه ثبت یه سفارش اونم ماسک نیازی به این همه توضیح نیست.