2777
2789

جاریم داشت شکرخدا خوب شد  بیمارستان تجریش چندوقت میرفت الانم خوب شده 

یه قسمت رو صورتش افتاده بود که اونم الان چربی تزريق کرده اصلا معلوم نیست 

"مردم خواب هستند پس هنگامی که می‌میرند، هشیار می‌شوند"
جاریم داشت شکرخدا خوب شد  بیمارستان تجریش چندوقت میرفت الانم خوب شده  یه قسمت رو صورتش اف ...

ممنون عزیزم میشه بپرسی چی استفاده کرد من شهرستانم م چند بار رفتم دکتر ولی افاقه نکرده داره بیشتر میشه 😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم میشه بپرسی چی استفاده کرد من شهرستانم م چند بار رفتم دکتر ولی افاقه نکرده داره بیشتر میش ...

اون بستری میشد چندروز تو بیمارستان بهش دارو تزریق میکردن تمام مراحل سروقت رفت خوب شد شماهم یه دکتر خوب برو یا بیا تهران یه دکتر ببینه فقط سر موقع درمان بیا تهران

"مردم خواب هستند پس هنگامی که می‌میرند، هشیار می‌شوند"
اون بستری میشد چندروز تو بیمارستان بهش دارو تزریق میکردن تمام مراحل سروقت رفت خوب شد شماهم یه دکتر خ ...

😕😕😕چقدر سخت برای من خیلی سخته بخوام بیام تهران 

کاش درمان راحت تری داشت😔

بازم ممنون‌که وقت گذاشتی عزیزم💖💖💖

فعلا درمان نداره عزیز لکه ها هم اصلا نمیرن ، نه نور درمانی جواب میده نه لیزر اسکویچ نه حتی تتو درمانی رنگ پوستم زدم اصلا و ابدا حتی قبل اینا کرم درمانی دادن کوچکترین تغییر ، اگه هرکسی درکان میشه لکه هاش رفته بگه تورو خدا همه ما رو نجات بده

جاریم داشت شکرخدا خوب شد  بیمارستان تجریش چندوقت میرفت الانم خوب شده  یه قسمت رو صورتش اف ...

سلام میشه درخواست دوستی منو قبول کنید منم مبتلا به مورفه آ هستم و روی صورتم پیشانیم افتاده میخواستم از جاری آتون بپرسم تو روخدا پیامم دیدید جواب بدید