من ۱۱ هفته و ۳ روزمه. حس بویاییم به شدت زیاد شده. بوی پیاز میده همه چیز حتی عرق خودم با اینکه زود به زود میرم حمام. حتی شامپو... گوشت و مرغ و ماهی و تخم مرغ نمیتونم اصلا بخورم. سیب و پرتغال و انجیر و هلو و خیار و گوجه و گرمک و هندونه هم نمیتونم بخورم. ماست و کشک و دوغم نمیتونم بخورم. فقط شیر و خامه میتونم بخورم. عدسی و اش رشته بدون پیاز داغ و نعنا میتونم بخورم با سرکه فراوان. چیپس سرکه ای میتونم بخورم و بستنی بین میوه ها هم الو و البالو و گیلاس و زرد آلو فقط میتونم بخورم.به نظرتون نینیم چیه؟؟؟
من ۱۱ هفته و ۳ روزمه. حس بویاییم به شدت زیاد شده. بوی پیاز میده همه چیز حتی عرق خودم با اینکه زود به ...
دختر ... اطراف من اکثر کسایی که از مرغ بدشون میومد دختر دارن
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته