2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجردم۲۱سالمه..

تو۱۶سالگیم سرکارمیرفتم‌پول نگرفتم ازش...دیک ازونجادراومدم..تو۱۹سالگیمم ۸ماه سرکاربودم نگرفتم ولی دیگ سرکارنیسم مجبورم

خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن...💕♥️
سرکاربودم یه سال اخیرو.پولم واسه خرجی خودمو شهریه رفت.الان که پونصد ازش گرفتم یه قشرقی به پاشد.یاد د ...

بروسرکارباز...منم وقتی سرکاربودم قسط گوشی وشهریه یونی وباشگام باخودم بود کمم میوردم ولی خب

خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن...💕♥️
چن سالته؟دانشجویی؟من خودمم دانشجوام دوس دارم هر چه زود تر برم سرکار کلا این ک از خانواده پول بگیرم د ...

۲۴ شالمه.اره دانشجوام.یه سال بود سرکار میرفتم.ولی نمیصرفید و دوسه ماه یه بار دویست میگرفتم ازشون.الانم دنبال کارم ولی خیلی منت سرم میذارن و بدرفتاری میکنن

بروسرکارباز...منم وقتی سرکاربودم قسط گوشی وشهریه یونی وباشگام باخودم بود کمم میوردم ولی خب

من واسه کار رفته بودم یه شهر دیگه خونه نبودم.پول اجاره خوابگاهو و مخارج خورد و خوارکو شهریه هیچی برام نمیذاشتگمجبور میشدم پول بگیرم.ولی مدرومادرم انتظارداشتن من ذخیره هم بکتم به اینا هم بدم.همشم سرکوفت