الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سرکاربودم یه سال اخیرو.پولم واسه خرجی خودمو شهریه رفت.الان که پونصد ازش گرفتم یه قشرقی به پاشد.یاد دوسه سال میشا افتادم هروقت بهم پول میدادن اینجوری میکردن
چن سالته؟دانشجویی؟من خودمم دانشجوام دوس دارم هر چه زود تر برم سرکار کلا این ک از خانواده پول بگیرم د ...
۲۴ شالمه.اره دانشجوام.یه سال بود سرکار میرفتم.ولی نمیصرفید و دوسه ماه یه بار دویست میگرفتم ازشون.الانم دنبال کارم ولی خیلی منت سرم میذارن و بدرفتاری میکنن
بروسرکارباز...منم وقتی سرکاربودم قسط گوشی وشهریه یونی وباشگام باخودم بود کمم میوردم ولی خب
من واسه کار رفته بودم یه شهر دیگه خونه نبودم.پول اجاره خوابگاهو و مخارج خورد و خوارکو شهریه هیچی برام نمیذاشتگمجبور میشدم پول بگیرم.ولی مدرومادرم انتظارداشتن من ذخیره هم بکتم به اینا هم بدم.همشم سرکوفت