2777
2789
عنوان

غذا چی درست کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 38 پست
سیب زمینی رو مکعبی خورد کن به همراه برنج با مقداری شوید(تازه یا خشک) و روغن (کره خیلی بهتره) بزار آب ...

منم اهوازی هستم ولی نشنیدم اسمشو ممنون گلم😁

حال شب‌های مرا همچو منی داند و بس🍂
سیب زمینی رو مکعبی خورد کن به همراه برنج با مقداری شوید(تازه یا خشک) و روغن (کره خیلی بهتره) بزار آب ...

سیبو سرخ نکنم؟؟ کره بذارم تو برنج بذارم دم بکشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیبو سرخ نکنم؟؟ کره بذارم تو برنج بذارم دم بکشه؟

لازم نیست سرخ کنی .. بله ..مثل کته درست کردن فقط بهش سیب زمینی و شوید هم اضافه می‌کنی.. شوید رو کم نریز .. بوی بی‌نظیر و طعم جدید و جذابی داره..ضمن اینکه بسیار ساده است😘

لازم نیست سرخ کنی .. بله ..مثل کته درست کردن فقط بهش سیب زمینی و شوید هم اضافه می‌کنی.. شوید رو کم ن ...

سبزی برنجی میشه بذارم؟ چون شوید خالی ندارم

سبزی برنجی میشه بذارم؟ چون شوید خالی ندارم

از نظر من کار نشد نداره😂🤣اما با شوید هست دستورش .. شاید بتونی تماس بگیری سوپری برات بیاره.. 

در غیر اینصورت درست کن نتیجه رو هم بگو.. قطعاً که بد نمیشه..

از نظر من کار نشد نداره😂🤣اما با شوید هست دستورش .. شاید بتونی تماس بگیری سوپری برات بیاره..  ...

😂ببین درست میگم روششو...؟ برنجو ک خیس میکنیم سیب هم نگینی میکنیم همه رو میریزیم تو آب جوش با شوید و کره تا آبش بره بعد درشو میداریم تا بپزه بعدش با تخم مرغ میخوریم درسته؟😂

چطور تا حالا من نشنیدم😄

ای واااااای😅😅😅حالا جلوی جماعتی اهوازی ببین چطور دست و پام رو گم کردم🤣🤣🤣

این غذارو ما خانوادگی خیلی دوست داریم.. و از دوستی اهوازی یاد گرفتیم.. اشتباه ما اینه که از ایشون نپرسیدیک خودشون از کجا یاد گرفتند🤭🤭

ای واااااای😅😅😅حالا جلوی جماعتی اهوازی ببین چطور دست و پام رو گم کردم🤣🤣🤣 این غذارو ما خانوادگی ...

😂😂😂خب از اول بگو 

ای واااااای😅😅😅حالا جلوی جماعتی اهوازی ببین چطور دست و پام رو گم کردم🤣🤣🤣 این غذارو ما خانوادگی ...

عزیزم. نوش جونتون اتفاقا بعضی غذا های من درآوردی خیلی هم خوشمزه میشن 😅😅😅😅😅