2777
2789

پسرم 3 سال و 7 ماهه اس، قبلا 12 ساعت می‌خوابید، یهو شد 10 ساعت، الانم چند وقته که 8 ساعت میخوابه، بخدا دیگه دارم روانی میشم، از وقتی بیدار میشه خمیازه میکشه تا شب، ظهر که نمیخابه هیچ شبم به زور می‌خوابه، کسی بوده که مشکل منو داشته باشه و حل شده باشه؟ 

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد شامش بهش ته استكان عرق بهارنارنج با يكم نبات بده به مدت يه هفته.خودش درست ميشه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

عزیزم همسن پسر منه. پسر من از همون ۱۸ ماهگی نهایتا  ۷ ۸ ساعت میخوابه روزها هم اگه بخوابه بین نیم ساعت تا یکساعت. یعنی بندرت میشه ۱ ساعت.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

عزیزم هر چی بزرگتر میشن خوابشون کمتر میشه دختره من ۱۱ساعت میخوابید الان شده ۹ساعت . ۳سالو ۷ماهشه

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

من ظهر ها رو به زور متوسل میشم تا بخوابه

وگرنه تا شب بهانه میگیره و گریه میکنه از خستگی 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
پسر بچه ها معمولا خوابشون کمه

آخه بچه های خواهرم و اطرافیانم حداقل 11، 12 ساعت میخوابن 

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
بچه منم همینطوره  عادیه

جدی میگی؟؟؟ چند سالشه

من پسرم امسال میره سوم باورت نمیشه از دیوار بالا میره بقدری ک همس سردردم از دستش پسرا کلان شیطونن اصلان هم نمیخوابه تو خونه کلی خرابکاری میکنه چی بهش بگم کنار اومدم با این اوضاع

بعد شامش بهش ته استكان عرق بهارنارنج با يكم نبات بده به مدت يه هفته.خودش درست ميشه

ممنون از کمکت، ان شاءالله از امشب بهش میدم، چقدر قبل خواب بخوره؟ 

عزیزم همسن پسر منه. پسر من از همون ۱۸ ماهگی نهایتا  ۷ ۸ ساعت میخوابه روزها هم اگه بخوابه بین نی ...

عزیزم، آخه میدونی من با ساعتش کاری ندارم میگم چرا اینقدر یهویی کم شد و چرا از وقتی بیدار میشه خمیازه میکشه