2777
2789

عزیزای دل خوبین انشاالله؟من بچه م آخرای بهمن یااوایل اسفند ب دنیا میاد،لباس چی بخرم ؟چنددست واجبه؟سایز صفرچندتابخرم؟برای تو بیمارستان چی ببرم؟انگین تا اون موقع دوره خب ذوق دارم و سوال شده واسم،از صب تاشب دارم تو این تاپیکا میگردم تجربه کسب کنم😁همه رو تو دفترچه م دارم مینویسم آماده که موقع خرید کامل کامل باشه اینجوری خیالم راحتتره،بچه اولمم هست خیلی ذوق دارم😍

کاپشن نخر چون ارزش نداره بخاطر یه ماه کلی پول بدی سایز صفر یکی بخر سایز یک هم دوتا چون خیلی زود کو ...

اخه شنیدم میگن بچه کوچیک زود کثیف میکنه لباسشو سایز صفر ۴ تا بخر سایز ۱ و ۲ هم ۳ ۴ تا

سایز صفر یکی ست کامل سایز یک یا همون بیمارستانی بگیر که حدودا ۱۸ ۱۹ تیکه اس 

تا فروردین یکم هوا سرده مجبوری بپوشونیش که حدود همون سایز یک میشه بعدش دیگه واسش سر همی تابستونه بگیر 

هر كه خود داند و خداي خودش كه چه درديست در كجاي دلش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوال منم هست بچه اول مامانم سیمونی داده بود یادم نمیاد هیچی الان موندم چند دست بگیرم از سایزها یا سایز یک و صفر تا چندوقت تنشون میشه بچه من ان شاا مهر یا ابان به دنیا میاد خواهشان کسی تجربه داره بیاد بگه

هیچ وقت کسی تامقام خدای بالا نبر..میره اون بالا واست عذاب نازل میکنه