2777
2789
عنوان

متاسفم

214 بازدید | 29 پست

واقعا متاسفم برای بعضی ازکاربرهاکه با احساسات بقیه بازی میکنن واقعا مشکل دارین بخدا

یه روزی میومدی نی نی سایت حرف از حاملگی و بچه و اینابود و قشنگم همه راهنمایی میکردن الان حرف ازخیانت و رابطه و چیزای مسخره شده 

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای اره دقیقا همش یا میگن رلم فلان کرد یا کتک خوردم همشم الکی و دروووووغ

یکی میگه کتک خوردم.

یکی میگه ولم کرد.

یکی میگه خیانت کرد.

یکی میگه بیماری بدی دارم.

یکی میگه چرا نمیمیرم.

یکی میگه چه روشی برای خود کشی خوبه.

یکی میگه میخوام طلاق بگیرم.

یکی میگه بهم تجاوز شده

مخصوصا امشب من یه تاپیک که توش غم نباشه ندیدم😣😣😣😣

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
یکی میگه کتک خوردم. یکی میگه ولم کرد. یکی میگه خیانت کرد. یکی میگه بیماری بدی دارم. یکی میگه چرا ...

اخ گفتی من خسته شدم مثلا امشب تولد شوهرم بود کیفم کوک بود ری....شد توش

♥️Hayatimin ilk ve Tek Aşki♥️E

رابطه رو نگو که چقدرم مشتاقانه یه عده کاربر میریزن تو تاپیکش و  جواب میدن حرفم بزنی پاره پاره ات میکنن 

اینجا شده اتاق خواب بعضیا 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

جالبه راهنمایی هم کنی نفرینت میکنن یه خانمی میکفت ۱۷ سالمه جدا شدم میگم مقصر پدرو مادرتن  خدا به چنین پدرو مادرهایی عقل بده تا با زندکی بچه هاشون بازی نکنن. داشتم طرفداری میکردم ازش برگشت میگه خدا نگذره ازت به خونوادم توهبن کردی.  عجبا دعا واسه عاقل شدن شده توهین؟ گفتم  ببخشید داشتم ازتون طرفداری میکردم ببخشید دیگه واسه کسی دعا نمیکنم انگار دعا کردن هم فحش حساب میشه. من که دیگه واسه کسی دعا نمیکنم ادمو نفرین میکنن عجب ادمهایی پیدا میشن ‌