2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم واسه دومي ميخاستم اقدام كنم تو سونو دكترم ديد كه تخمدانم كوچيك شزه و ازمايش دادم كه اي داد بي داد دخيره اين كوفتي اومده پايين دو ماهه دارم دارو استفاده ميكنم فعلا كه فوليكول غالب نداشتم تند تند به فاصله يك هفته پريود ميشم اصن اوضام داغونه

من ذخیره تخمدانم ۴۴/ هست دکتر گفته ivf کنم ولی من میترسم نرفتم الان ۶روزه iui کردم علایمی ندارم

ببخشيد يه سوال سعني با ذخيره پايين ميشه اي وي اف كرد چرا ترسيدي اخه اتفاقا من ميخام برم دكتر بگم برام اي وي اف كنه

دلم میخواد طبیعی باردار بشم بنظرتون میشه؟؟

ببين عزيزم امكانش هست اما خييلي كم ببين ماهايي كه ذخيرمون پايينه وقتي براي تلف كردن نداريم بايد زةد دست ب كار شيم چند سالته

ببخشيد يه سوال سعني با ذخيره پايين ميشه اي وي اف كرد چرا ترسيدي اخه اتفاقا من ميخام برم دكتر بگم برا ...

چون دکتر گفته احتمالا تخمک اهدایی بگیرم بعدشم هزینش خیلی خیلی بالاست نمیتونیم

چون دکتر گفته احتمالا تخمک اهدایی بگیرم بعدشم هزینش خیلی خیلی بالاست نمیتونیم

اي داد بي داد منم از تخمك اهدايي ميترسم  مطمعنان شوهرم قبول نميكنه ميگم شما اطلاعي نداريد من شنيدم واسه تخمك اهدايي بايد شوهرمون اهدا كننده رو صيغه كنه