2777
2789
عنوان

دعوا با خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم تو استوری ی قسمت ریپلای داره ،اگه کسی جنبشو نداره خب ریپلایشو ببنده اصلا اصل استوریه ب اینه ...

اورین 

منم حرفم همینه وقتی جنبه نداری استوری نزار .تو که انقدر جرات داری یه همچین استوری میزاری پس پاشم وایسا جواب بده چرا ناراحت میشی بهت حرف میزنن و دعوا راه میندازی تو فامیل اونم دعوا شخصی...

چه انحرافی استارتر😀😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

رفتارای ناجورش زیاده از عکس پروفایل بگیر تا کارها و مهمونی ها و...اونا به من ربطی نداشت ولی این یکی خیلی ربط داشت به نظرم

من این مورد رو نتونستم تحمل کنم 

به تو چه ربطی داره که چه استوری با چه عنوان گذاشته  تو رای دادی ببینیم  کشورمون  گل و بلبل میشع با رای های شما ،  همین تو  و امثاله  تو هستش  که الان داریم زنده   گی  میکنیم نه زندگی لعنت بر  این افکار زشت 

والا ادم یک استوری هم نمیتونه بذاره  خب     دلت میخاد استوری کنی بعدش تا تهشو درنیار ...

یه عکس میزاریم بیرونی با شوهرت.. فردا جاری یا خواهر شوهر یا اصلا خواهر خودم.. میگه اونجا کجا بود.. یکی برمیگرده اونجا شب چکار میکردیم راهش خطرناکه.. یکی میگه چقدر ولخرجین.. 

کلا دوست داریم به همه چیه هم کار داشته باشیم..

من خیلی وقته اینستا ندارم دیگه.. واقعا اذیت بودم. شوهرمم حساسه به حرف بقیه.. 

بلد نیستیم فرهنگشو

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
حرف ماها  که انحرافی محسوب میشه عزیزم  میبینی که همه سکوت کردن 🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐

بیا پی وی بگو،بگو چ شخص و گروهیو مناسب میدونی ؟مطمئنم حتی بهش فکرم نکردی فقط حرف بقیه رو تکرار میکنی ،فقط میگن ن ب جمهوری اسلامی نمیگن چی خوبه ک جایگزینش بشه  ،چون فقط ب فکر ویرانی ایرانن به فکر تیکه تیکه کردنش

رای ندیم چکنیم،مملکتو بدیم دست کفتارا و کرکسا؟ همش میگین رای ندین خب عزیزم راه حل بهتری سراغ داری؟ش ...

بیس سال رای دادیم هیچ گهی نخوردن بدترشداوضاع قولا همشون الکی بود مردم رو خرفرض کردن بلانسبت.. همه اونایی ک رفتن رای دادن  هنوز ب اون رشد عقلی نرسیدن  هرچند ک امسال بالایها واقعا ضایع شدن اکثرمردم نرفتن رای بدن و اونایی هم ک رفتن برا شورا شهر رفتن ک فامیلاشون نوشته بودن برا مجلس ب اجبار رفتن پای صندوق رای ..امسال هم فقط سیاه نمایی کردصداسیما طبق معمول ..بعد دوست عزیز کرکس و کفتارها زود این کشورو غارت کردن هیشکی هم نتونس جلوشون بگیره شمانگران نباش زین پس هم همین هست

ن عزیزم کسی ک استوری میذاره ینی منتظر نظر و نگاه دیگرانه اون اگه جنبه بحث و انتقاد یا تعریف نداره اس ...

شما میتونی یه مطلب مودبانه و با لحن آدمیزاد ریپلای کنی.. 

جنگل که نیست.. یعنی چی منحرف شده و این حرفا..  شما سیاست بلدی برو قانع کن با دلیل و مدرک.. زوری نیست که

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.